Cetelem Autolening

Cetelem Autolening

Interest Rate: from %

Rating: 0 (0 ervaringen)

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen
Scrore

0

  • Behulpzaam
  • Klantgerichtheid
  • Informatief
  • Rentepercentage
  • Voorwaarden

Een autolening afsluiten bij Cetelem

Ik heb geld nodig om een auto te kunnen kopen

Kent u de situatie waarin u wél een auto nodig hebt, maar geen geld hebt om een auto te kunnen betalen? Dat is erg lastig, want tegenwoordig zijn we steeds meer afhankelijk van onze auto. Door de modernisering werken mensen samen terwijl ze in verschillende uithoeken van het land wonen, waardoor ze, als ze elkaar willen opzoeken, een eind moeten rijden om elkaar te kunnen zien. Een auto is in dit geval zeer handig, maar als u wegens omstandigheden geen geld hebt om een auto te kunnen betalen, kan dit erg vervelend, storend en onhandig zijn. Cetelem biedt gelukkig uitkomst in situaties zoals deze. Om te voorkomen dat u in de problemen komt doordat u geen auto tot uw beschikking hebt, kunt u een autolening afsluiten bij Cetelem. Wilt u hier meer over weten? Dan laten wij u hieronder alles weten wat u weten moet om succesvol een autolening af te sluiten bij Cetelem. Lees dus gauw verder en ontdek al uw mogelijkheden!

Cetelem autolening

Wat is een autolening eigenlijk?

Het woord zegt het eigenlijk al: een autolening is een lening die u afsluit om een auto te kunnen betalen. Een autolening sluit u af als u wel een tweedehandswagen wil aanschaffen, maar zelf niet het bedrag op de bank hebt staan dat u nodig hebt om de auto te kunnen betalen. Cetelem biedt graag uitkomst en biedt daarom een autolening aan aan haar particuliere klanten. Dit houdt in dat de klant in kwestie krediet krijgt van Cetelem om hiervan een auto te kunnen betalen. Dit bedrag moet uiteraard weer netjes terug worden betaald aan Cetelem, inclusief een deel rente, zodat Cetelem iets verdient op het verstrekken van de lening aan haar klanten. Natuurlijk wilt u ook weten hoeveel geld u kunt lenen als u een autolening afsluit bij Cetelem, omdat u dan ook weet of u de auto die u in gedachten had daadwerkelijk kan bekostigen met behulp van de autolening van Cetelem. De hoogte van een autolening is echter niet vastgelegd, maar wordt afgestemd op uw situatie en uw wensen met betrekking tot de auto die u wil gaan aanschaffen. Hieronder leest u meer over de hoogte van een autolening en waar dit van af hangt. Tevens vindt u hieronder informatie over het doen van een lening simulatie op de website van Cetelem, zodat u alvast een inschatting kunt krijgen van het krediet dat u bij Cetelem kunt aanvragen.

Hoe hoog is een autolening als ik deze afsluit bij Cetelem?

De hoogte van een autolening staat niet altijd vast, maar wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Cetelem vindt het zeer belangrijk om zich te verdiepen in uw persoonlijke situatie. Dit houdt in dat Cetelem graag met u meedenkt over uw wensen en behoeften als het gaat om het uitzoeken van een tweedehandswagen, maar dat Cetelem ook met u meekijkt welke lasten u kunt dragen als u het geleende geld moet gaan terugbetalen. De lasten die u kunt dragen, hangen onder meer af van uw financiële situatie. Dit betekent dat u uw inkomen en het inkomen van een eventuele partner moet doorgeven aan Cetelem, om Cetelem zo een indruk te geven van uw financiële situatie. Ook moet u aan Cetelem doorgeven of u openstaande schulden hebt. Is dit het geval? Dan kan het zijn dat de bank u de opdracht geeft om deze schulden eerst af te lossen voordat u een nieuwe lening afsluit. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw financiële situatie keurig op orde is en Cetelem u probleemloos krediet verstrekt voor een tweedehandswagen. De hoogte van deze autolening zal dan dus afhangen van uw financiële huishouding, uw wensen met betrekking tot de auto die u wil aanschaffen en uw verleden op het gebied van schulden.

Een lening simuleren via de website van Cetelem

Omdat Cetelem begrijpt dat u het druk heeft en u niet altijd tijd heeft om de vestiging van Cetelem in Brussel te bezoeken, vindt Cetelem het belangrijk dat u zelf veel kunt regelen via de website. Dit betekent dat u bij Cetelem online een heleboel zelf kunt regelen. Dit geldt niet alleen voor bankzaken, maar dit geldt ook voor het aanvragen van krediet in de vorm van een autolening. Op de website van Cetelem kunt u een lening simuleren. Dit houdt in dat u de website vraagt om een berekening te maken van de mogelijke autolening die u zou kunnen krijgen bij Cetelem. Het berekenen van dit bedrag via de lening simulatie wordt gedaan op basis van informatie die u doorgeeft. Zo moet u de nodige bewijsstukken uploaden en doorgeven via de lening simulatie en moet u doorgeven wat voor bedrag u zelf in uw hoofd had. U krijgt direct te zien hoeveel uw afloskosten worden wanneer u de lening zou afsluiten. Een lening simulatie is een goede en handige manier om een beeld te krijgen van het krediet dat Cetelem aan u zou willen en kunnen verstrekken in uw situatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Snel en eenvoudig!

Meer weten over het afsluiten van een autolening?

Wilt u meer informatie over het afsluiten van een autolening bij Cetelem? Dat kan! Cetelem staat u graag bij bij al uw vragen via de telefonische klantenservice en uiteraard bent u altijd welkom in onze vestiging in het prachtige Brussel. Wilt u liever online geholpen worden door Cetelem? Geen probleem. Dan bent u van harte welkom op onze website: www.cetelem.be. Op de website van Cetelem vindt u de informatie die u nodig heeft om te weten waar u aan toe bent en wat uw mogelijkheden zijn als u krediet aanvraagt bij Cetelem. Zo kunt u zelf al een heleboel regelen. Flexibel, eenvoudig en snel. Ideaal!

SaveSave

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis