Geld lenen? Lees hier 11 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Auxifina

Auxifina

Rente: Vanaf: 7.49%
Score: 5.8 (1 ervaringen)
Score
5.8
Behulpzaam
Klantgerichtheid
Informatief
Rentepercentage
Voorwaarden

Auxifina is een bekende speler op de markt voor Belgische kredieten en leningen. Bij Auxifina kunt u verschillende kredieten simuleren. U kunt een autolening, persoonlijke lening of een renovatielening simuleren. De kredietverstrekker heeft kantoren in verschillende Belgische steden als Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt. Naast het online simuleren van een lening kunt u hier persoonlijk advies inwinnen. Naast het simuleren van leningen kunt u ook terecht voor het simuleren van een hypothecair krediet.

Over Auxifina

Auxifina is een Belgische partij met een breed scala aan kredietoplossingen. Auxifina bestaat al sinds 1947 en is hiermee een belangrijke speler op de markt van kredietoplossingen en leningen. Auxifina vindt de tevredenheid van de klant zeer belangrijk. Daarom zorgt Auxifina er altijd voor dat u een persoonlijke aanpak krijgt, waarbij wij zoeken naar een financiële oplossing op maat. Hieronder leest u meer over het soort leningen waarvoor u terecht kunt bij Auxifina en hoeveel u hier kunt lenen.

Hoeveel kan ik lenen bij Auxifina?

Het bedrag dat u kunt lenen bij Auxifina hangt volledig af van het soort lening dat u afsluit. Zo kunt u zich voorstellen dat u bij een minilening minder kunt lenen dan bij een hypothecaire lening. Een andere factor die meespeelt bij het afsluiten van een lening, is uw eigen financiële situatie. Wij kijken met u mee hoeveel u per maand kunt afbetalen nadat u uw lening hebt afgesloten en afhankelijk hiervan bepalen wij de grootte van uw lening.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een eenvoudige, eenmalige lening die u kunt lenen als u eenmalig een lening nodig hebt om uw financiële huishouding te regelen. Als u bij Auxifina een persoonlijke lening afsluit, moet u er rekening mee houden dat er voor uw krediet een rentepercentage van 4,09% geldt. Bij Auxifina kunt u voor een persoonlijke lening minimaal €2501,- en maximaal €75.000,- lenen.

Autolening

Een autolening is een lening die u uitsluitend kunt gebruiken om een auto van te betalen. Bij Auxifina hebt u bij een autolening te maken met een rentepercentage van 4,09%. Daarnaast kunt u minimaal €2501,- en maximaal €75.000,- lenen in het geval van een autolening bij Auxifina.

Minilening

Een minilening spreekt eigenlijk voor zich: een minilening is een lening van een klein bedrag. Vaak wordt een minilening gebruikt om relatief kleine aankopen te kunnen bekostigen die dringend zijn. Voor een minilening bij Auxifina geldt een rentepercentage van 4,09%.

Hypothecaire lening

Een hypothecaire lening is een veelvoorkomende lening die gebruikt wordt om een woning of een ander pand, zoals een kantoorpand, te kunnen bekostigen. Omdat er weinig mensen zijn die de kosten voor een woning of een ander pand in één keer kunnen betalen, is een hypothecaire lening of een hypotheek een veel voorkomende lening. Bij Auxifina geldt een rentepercentage van 4,09% en geldt ook dat u minimaal €2501,- en maximaal €75.000,- kunt lenen.

Renovatielening

Een renovatielening is een lening waarbij het krediet uitsluitend gebruikt mag worden om een renovatie of een verbouwing te kunnen betalen. Een renovatielening is een veel voorkomende lening, omdat de kosten voor een renovatie of verbouwing vaak hoog zijn en mensen dit meestal niet in één keer zelf kunnen betalen. Het rentepercentage voor een renovatielening is 4,09% bij Auxifina en u kunt hier minimaal €2501,- en maximaal €75.000,- lenen.

Geld lenen bij Auxifina? Doen! 

Bij Auxifina kunt u terecht voor veel verschillende soorten leningen en krediet, zodat u uw financiële situatie op orde kunt houden. Het bedrag dat u kunt lenen berekent Auxifina graag voor u.
 

Algemeen  
Boetevrij aflossen JA
Lening tussentijds verhogen JA
   
Rentetarieven per te lenen bedrag  
€ 1.501 13,49%
€ 2.501 13,49%
€ 5.001 9,99%
€ 10.001 9,40%
€ 15.001 9,40%
€ 25.001 9,40%
€ 50.001 9,40%