Belgische kredietverstrekkersWanneer u graag een lening online wilt afsluiten is het belangrijk dat u de verschillende kredietverstrekkers goed vergelijkt. Er zijn een aantal toonaangevende Belgische kredietverstrekkers die u het beste kunt vergelijken. Hierbij moet u letten op verschillende factoren. U moet er goed op letten dat u niet teveel leent. Daarnaast moet u er op letten wat voor rente er op de lening zit, het is namelijk niet zo dat alle Belgische kredietverstrekkers onder dezelfde voorwaarden en rentevoet krediet verstrekken. Als laatste is het belangrijk dat u let op randvoorwaarden die komen kijken bij het afsluiten van een lening zoals verzekering tegen werkloosheid of een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid. Hieronder staan een aantal aanbieders met daarbij hun voorwaarden. Let op, deze voorwaarden zijn zoals deze op moment van schrijven zijn. Aan deze voorwaarden en in dit artikel omschreven kredietverstrekkers kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleent. Wilt u het meest actuele overzicht aan kredietverstrekkers en voorwaarden? Maak dan gebruik van onze actuele kredietverstrekkers vergelijking.

Cetelem

Cetelem is onderdeel van BNP Paribas Fortis en biedt een lening aan op afbetaling. Deze moet na de aanvraag worden goedgekeurd door Alpha Credit NV. Wanneer u een persoonlijke lening wilt aanvragen bij Cetelem voor €8.000 betaalt u een rente van 6,95% als de lening 48 maanden loopt. Een lening bij Cetelem moet per maand in vaste bedragen worden afgelost gedurende de looptijd.

Kredietpunt

Wanneer u bij Kredietpunt een lening afsluit van €7.501 betaald u een rentetarief van 8,49%, dit is een verlaagd tarief en is alleen geldig bij een geldsom dat niet hoger is dan 20% van het gezinsinkomen. Dit kan dit hoger uitvallen wanneer het boven deze 20% uitvalt. De aflossing van deze lening gaat met een bestendige opdracht en volgens kredietpunt heeft u hier geen omkijken meer naar. Na de aanvraag van uw lening zal kredietpunt contact opnemen met u en hierbij zullen de andere voorwaarden worden vastgesteld en deze kunnen dus per lening verschillen. Je komt bij Kredietpunt niet in aanmerking voor een lening wanneer u op de zwarte lijst voorkomt bij de Nationale Bank.

Hello bank

Waar geld lenenNet als Cetelem is Hello bank onderdeel van BNP Paribas Fortis. Hello bank biedt naast leningen ook verschillende andere diensten aan. Bij een persoonlijke lening van €8.000 bij Hello bank betaalt u een rente van 6,9% over een looptijd van 48 maanden. De lening en afbetaling zijn vergelijkbaar met Cetelem. Het voordeel van Hello bank vergeleken Cetelem is dat Hello bank een meer omvangrijke organisatie is waarbij u ook een app op uw mobiel kan gebruiken.

Finalys

Bij een persoonlijke lening ter waarde van €8.000 bij Finalys betaald u een rente van 7,49% over een looptijd van 48 maanden. Voor een aanvraag van een lening bij Finalys heeft u alleen een kopie van uw identiteitskaart en uw laatste salarisstrook nodig. Uw lost de lening af in gelijke maandelijkse bedragen. Finalys probeert zich te onderscheiden door u kosteloos een te helpen met alles rondom uw lening.

Creditvite

U betaald 10,5% rente bij een lening van €8.000 bij Creditvite. Deze lening heeft een looptijd van 48 maanden en heeft de hoogste rente van de zes leningen. Bij Creditvite wordt er gekeken naar al uw inkomsten zoals die van u, uw partner en eventuele kinderbijslag om te bepalen wat voor bedrag u mag lenen.  

Auxifina

Een persoonlijke lening bij Auxifina van €8.001 heeft een rente van 9,9% en een looptijd van 48 maanden. De lening moet elke maand met een vaste som worden terugbetaald. Net zoals Kredietpunt en Creditvite valt Auxifina niet onder een grote bank en dit zorgt ervoor dat de leningen gemiddeld toch duurder uitvallen.

 

Conclusie – Belgische kredietverstrekkers vergelijken? Bekijk de meest toonaangevende leningen voordat u akkoord gaat met een lening. Snel geld nodig? Behoudt uw geduld en doe eerst een lening simulatie.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis