Beobank heeft de rente voor autoleningen verlaagd naar slechts 0,89%. Door de verlaging van de rentevoet is Beobank de voordeligste Belgische kredietverstrekker geworden van autoleningen.  Record Bank, een dochteronderming van ING, daalt hiermee naar een tweede plaats met een rentevoet van €1,39.

De autosalon in Brussel

De verlaging van het rentepercentage komt voort uit de jaarlijkse autosalon in Brussel. Niet alleen de automerken stunten met prijsverlagingen en andere voordelen, ook de Belgische kredietverstrekkers maken gebruik van de toenemende vraag naar wagens door goedkopere leningen aan te bieden. Beobank heeft de eerste klappen uitgedeeld door zeer scherpe rentetarieven aan te bieden.

Renteverlaging Beobank

De renteverlaging van Beobank is een tijdelijke actie die geldig is tussen 13 januari en 31 maart 2017. U kunt alleen gebruik maken van de actie indien u een nieuwe auto, nieuwe caravan, nieuwe camper, nieuwe motor of een tweedehands auto jonger dan 2 jaar oud aanschaft. Bij de tijdelijke actie geldt een maximaal te lenen bedrag van €50,000 euro. U kunt maximaal 120% van het aankoopbedrag lenen om uw auto te financieren waardoor u ook verzekeringen en belastingen kunt betalen met het geleende bedrag.

Renteverlaging Belfius

Naast Beobank heeft ook Belfius zijn rente verlaagd. Belfius verlaagde 13 januari 2017 zijn rente naar 1.50% voor milieuvriendelijke auto’s.  De nieuwe rentevoet geldt voor auto’s met die thuishoren in de categorieën A, B of C of hybride aangedreven, LPG aangedreven, Electrisch aangedreven of op aardgas aangedrijven zijn. Het tarief geldt ook voor tweedehands auto’s die maximaal 2 jaar oud zijn en voldoen aan de bovenstaande criteria. Auto’s die niet voldoen aan de bovenstaande criteria kunnen worden gefinancierd met een autolening tegen 1.50%. Let op, de bovenstaande rentepercentages van Belfius zijn alleen geldig bij online aanvragen. Bij aanvragen op het kantoor geldt een percentage dat 0,20% hoger is.

Belgische kredietverstrekkers vergelijken

De beste lening is niet altijd de goedkoopste lening voor een auto. Ook andere voorwaarden zoals looptijd, maandelijkse aflossing, versneld aflossen en boetes bij te laat betalen zijn van belang. Door verschillende kredietvertstrekkers met elkaar te vergelijken kunt u een autolening afsluiten die past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis