Geld lenen? Lees hier 12 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Cetelem

Cetelem

Rente: Vanaf: 4.95%
Score: 6.68 (5 ervaringen)
Score
6.68
Behulpzaam
Klantgerichtheid
Informatief
Rentepercentage
Voorwaarden

Geld lenen bij Cetelem

 

De Belgische bank Cetelem

Cetelem is een bank met vele vestigingen verspreid door 20 landen. Hoewel Cetelem internationaal vertegenwoordigd is, staat Cetelem ook bekend als een Belgische kredietverstrekker, vanwege de vele medewerkers die België rijk is binnen Cetelem. Cetelem is in België gevestigd in het hart van dit land: Brussel. Hier zitten specialisten de hele dag door klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij al uw vragen over bankzaken en kredietoplossingen. Bij Cetelem hoeft u niet bang te zijn voor ingewikkeld gedoe, want Cetelem werkt graag door middel van ‘doordacht krediet’. Hieronder leggen we uit wat ‘doordacht krediet’ bij Cetelem precies inhoudt en wat u kunt verwachten als u als klant met Cetelem in zee gaat. Bovendien geven we u meer informatie over de diensten die Cetelem aanbiedt, zoals het verstrekken van leningen, zoals een persoonlijke lening, het verstrekken van een autolening, het verstrekken van een renovatielening en vele andere leningen én het verstrekken van een mastercard. Ook geven we u informatie over Cetelem online: onze onlinewebsite waar u 24 uur per dag terecht kunt voor al uw bankzaken en een goede service, zodat u niet meer afhankelijk bent van onze vestiging in Brussel of ons telefonische service center. Lees dus gauw verder voor meer nuttige informatie.

Wat is doordacht krediet?

Bij Cetelem worden uw projecten met ‘doordacht krediet’ gefinancierd. Cetelem gebruikt bewust de term ‘doordacht’, omdat Cetelem u graag duidelijk wilt maken dat het belangrijk is om goed na te denken voordat u krediet afsluit. Alles wat u leent, moet immers ook weer terugbetaald worden. Het terugbetalen van uw geleende geld is een last die u moet kunnen dragen. Niet alleen u moet goed nadenken over het wel of niet lenen van geld bij een bank zoals Cetelem, maar ook Cetelem moet nadenken over het verstrekken van krediet aan u. Cetelem wil verantwoordelijk omgaan met haar geld en met haar klanten en zal er om deze reden altijd voor zorgen dat krediet alleen verstrekt wordt als het zeker is dat dit een slimme zet is. Cetelem houdt hierbij altijd de situatie van de klant in het achterhoofd en denkt met u mee. Cetelem zal tevens altijd proberen om het verstrekken van krediet op een manier te doen die aansluit op uw behoeften en op uw persoonlijke situatie. Dit doen wij altijd op een menselijke en persoonlijke manier, waardoor u zich als klant bij Cetelem gehoord en begrepen voelt. Om deze reden vertrouwt Cetelem erop dat de bank mensen goed kan helpen met ‘doordacht krediet’. U heeft immers het meeste plezier van uw geleende geld als u van tevoren goed met de bank heeft besproken waar u dit geld voor gaat gebruiken. Wilt u meer weten over het lenen van geld bij Cetelem en de vormen waarin u bij Cetelem geld kunt lenen? Dan kunt u verder lezen! U vindt hieronder meer informatie over het afsluiten van een persoonlijke lening bij Cetelem en het afsluiten van andere leningen, zoals een autolening of een renovatielening, en u vindt informatie over het aanvragen van een mastercard. Tevens leggen wij u uit hoe u gebruik kunt maken van Cetelem online, zodat u al uw bankzaken eenvoudig vanuit huis kunt regelen. Lees dus snel verder!

Geld lenen bij Cetelem

Cetelem biedt een heleboel diensten aan waar haar diverse klanten gebruik van kunnen maken. Zo kan een klant een verzekering afsluiten bij Cetelem, maar kan een klant ook bij Cetelem terecht voor reguliere bankzaken, zoals het openen van een bank- of spaarrekening om geld te sparen voor de toekomst. Tevens kan Cetelem hulp bieden als u behoefte hebt aan het lenen van geld. Bij Cetelem kunt u als klant terecht voor een persoonlijke lening en voor een mastercard. Deze twee manieren van geld lenen kennen allebei hun eigen voorwaarden en zijn allebei bedoeld voor een ander doeleinde. Hieronder vertellen we u daar heel graag meer over. Lees vlug verder voor meer informatie over het afsluiten van de diverse leningen die Cetelem haar klanten biedt, zoals een persoonlijke lening, een renovatielening of een verbouwingslening en een autolening. Tevens kunt u een mastercard via Cetelem aanvragen. Ook hierover vindt u hieronder meer informatie.

Een persoonlijke lening: wat is dat eigenlijk?

Een persoonlijke lening is een lening die u afsluit voor een persoonlijk project. Bij een persoonlijke lening hoeft u geen verantwoording af te leggen richting de bank waarvoor u het geld gaat gebruiken. Veel mensen vinden een persoonlijke lening om die reden een prettige lening om af te sluiten als zij besluiten ergens geld te gaan lenen, want bij een persoonlijke lening houdt u zelf de regie over de besteding van uw geleende geld. Het geld dat u van de bank krijgt in het geval van een persoonlijke lening, krijgt u in één keer op uw bankrekening gestort. Dit is een groot voordeel, want hierdoor kunt u een groot project bijvoorbeeld in één keer financieren zonder dat u op het geld hoeft te wachten. Een persoonlijke lening wordt ook weleens een lening op afbetaling genoemd. Dit komt door het feit dat u het geld dat u leent bij een persoonlijke lening in maandelijkse termijnen moet terugbetalen. Wanneer u begint met het terugbetalen van het geleende bedrag, bespreekt u in overleg met de bank (Cetelem in dit geval), maar meestal start het terugbetalen vrij snel nadat u het geld geleend hebt. De hoogte van de maandelijkse termijnen die u gaat terugbetalen, hangt uiteraard af van de hoogte van uw persoonlijke lening.

Een persoonlijke lening afsluiten bij Cetelem

Een persoonlijke lening afsluiten is mogelijk bij Cetelem. Bij Cetelem luisteren wij graag naar uw wensen en eisen en helpen wij u graag aan krediet in de vorm van een persoonlijke lening, zodat u aan de slag kunt met uw persoonlijke project waar u het krediet voor nodig hebt. Het aanvragen van een persoonlijke lening is zeer eenvoudig en dit kan gewoon online geregeld worden. U hebt hiervoor wel een aantal gegevens nodig die u moet invoeren, zoals uw financiële gegevens, zodat Cetelem goed kan bepalen hoeveel geld u mag lenen en hoeveel geld u weer terug kunt betalen. Tevens kunt u bewijsstukken, die u nodig hebt om een lening aan te kunnen vragen bij een bank, online uploaden, zodat wij alles snel en online voor u kunnen afhandelen. De website van Cetelem is uiteraard beveiligd, zodat u zeker weet dat uw financiële gegevens netjes binnen de muren van Cetelem blijven.

Andere leningen afsluiten bij Cetelem

Natuurlijk is een persoonlijke lening niet de enige lening die u bij Cetelem kunt afsluiten. Bij Cetelem kunt u ook terecht voor een autolening: een lening die u kunt afsluiten om een auto mee te bekostigen. Het kan dan gaan om een tweedehandswagen, waarvan u de kosten zelf niet in een keer kunt betalen. Ook kunt u bij Cetelem terecht voor een renovatielening. Een renovatielening wordt ook wel een verbouwingslening genoemd en het krediet dat u in dit geval leent, moet u besteden aan een renovatie aan uw woning of een ander gebouw. Deze lening wordt veel verstrekt omdat renovaties vaak enorm veel geld kosten; zoveel geld dat de meeste mensen dit bedrag niet op hun rekening hebben staan. Om deze reden biedt Cetelem een renovatielening aan, zodat een broodnodige renovatie met behulp van geleend krediet tóch mogelijk wordt!

Een mastercard bij Cetelem aanvragen

Het aanvragen van een mastercard is mogelijk bij veel banken en dit is een zeer bekend begrip. Een mastercard wordt ook weleens verward met een pinpas, omdat dit er vrijwel hetzelfde uitziet. Een mastercard is echter heel iets anders dan een pinpas. Een pinpas is gekoppeld aan uw eigen betaalrekening. Dit betekent dat u, wanneer u iets pint, dit betaalt van uw eigen betaalrekening en uw eigen geld. Bij een mastercard werkt dit anders. Met een mastercard laat u het gepinde bedrag voorschieten door de bank. U pint het bedrag, maar dit wordt dus niet van uw betaalrekening afgehaald. U moet dit bedrag dat voorgeschoten is door de bank op een later moment terugbetalen aan de bank, inclusief rente. Het is dus altijd gunstiger om te betalen met uw eigen pinpas, omdat u dan geen rente hoeft te betalen over het te betalen bedrag. Waarom dan toch kiezen van een mastercard? Simpel! Er zijn bedrijven waar u alleen maar met een mastercard kunt betalen en ook online wordt er steeds vaker gevraagd om een mastercard. Tevens kan het handig zijn om grote bedragen te betalen met een mastercard, zodat dit bedrag niet onverwachts en plotseling van uw betaalrekening afgeschreven wordt. U hebt op die manier de tijd om het terug te betalen bedrag te verzamelen op uw betaalrekening en dit later terug te betalen aan de bank. U kunt een mastercard of een visa card bij Cetelem dus zien als een vorm van een lening, waarbij u alleen leent als u actief iets betaalt met de mastercard. Let wel op: een mastercard is geen pinpas en zal ook nooit een pinpas worden. Realiseer u dus goed dat u alles wat u met de mastercard betaalt netjes weer terug moet betalen aan de bank waar u de mastercard van hebt ontvangen.

Cetelem online

Omdat Cetelem zo’n grote kredietaanbieder is met alleen een vestiging in Brussel, heeft Cetelem iets slims bedacht om beschikbaar en bereikbaar te zijn voor al haar klanten, ook de klanten die verder van Brussel af wonen. Via Cetelem online kunt u op makkelijke wijze contact opnemen met Cetelem. Naast het telefonische service center die u uiteraard altijd kunt bereiken, kunt u via Cetelem online banking al uw bankzaken regelen, waardoor het veel minder vaak nodig is om de bank op locatie te bezoeken of om een medewerker te spreken via de telefoon. Cetelem online home banking is toegankelijk via uw computer en kan dus vanuit huis geraadpleegd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de applicatie te installeren op uw mobiele telefoon. Zo wordt Cetelem mobiel en kunt u Cetelem niet alleen bereiken vanaf uw computer, maar ook vanaf uw mobiele telefoon. Dat betekent dat u uw bankzaken overal kunt regelen. Of u nu in de trein zit of thuis… u hebt uw bankzaken van Cetelem altijd bij de hand met behulp van Cetelem online! Wilt u hier meer over weten? Kijk dan eens op de website van Cetelem: www.cetelem.be. Hier vindt u meer informatie over Cetelem online banking, zodat u precies weet wat u online allemaal kunt regelen bij deze bank.

Conclusie

Bent u op zoek naar een betrouwbare bank in België? Dan is Cetelem een goede partij die u kan helpen! Cetelem is een internationale bank die ook goed bekend staat in België. Cetelem helpt u bij al uw bankzaken, zoals het openen van rekeningen, maar kan u ook helpen met het afsluiten van verzekeringen of het lenen van krediet in de vorm van een persoonlijke rekening, een autolening of een renovatielening of een lening in de vorm van een mastercard. U kunt van de service van Cetelem genieten op verschillende manieren. Natuurlijk is Cetelem altijd bereikbaar via ons service center, waar meer dan 300 medewerkers klaar zitten om u bij al uw vragen te helpen, maar u kunt Cetelem ook online vinden via Cetelem online home banking. Online kunt u zelf uw bankzaken regelen zonder dat u hier uw huis voor uit hoeft en ook is Cetelem te bereiken via uw mobiele telefoon. Waar u ook bent, zo hebt u uw bankzaken altijd bij de hand! Ga eens na wat voor u de opties zijn en laat Cetelem u helpen bij al uw vragen over krediet!