Geld lenen? Lees hier 11 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Cetelem

Cetelem

Rente: Vanaf: 5.95%
Score: 6.55 (4 ervaringen)
Score
6.55
Behulpzaam
Klantgerichtheid
Informatief
Rentepercentage
Voorwaarden

Cetelem is onderdeel van BNP Paribas. De kredietverstrekker is actief in 20 landen. In België werken er 350 specialisten op het kantoor in Brussel. De aanvraag van een lening wordt normaliter binnen 24 uur in behandeling genomen.

Over Cetelem

Cetelem is een kredietverstrekker in hartje Brussel. Bij Cetelem werken 350 enthousiaste en betrokken specialisten, die de klant altijd zo optimaal mogelijk proberen te helpen. Cetelem maakt onderdeel uit van een internationale groep van ongeveer 16.000 medewerkers en vestigingen in ongeveer 20 landen. Dit zorgt ervoor dat Cetelem een betrouwbare naam heeft opgebouwd. Hieronder leest u hoeveel geld u kunt lenen bij Cetelem en voor wat voor soort leningen u terecht kunt bij Cetelem.

Hoeveel kan ik lenen bij Cetelem?

Het bedrag dat u kunt lenen, hangt van een tweetal factoren af. Ten eerste hangt het af van het soort lening dat u afsluit. Zo kunt u zich voorstellen dat u bij een minilening minder geld kunt lenen dan wanneer u een renovatielening of een hypothecaire lening afsluit. Ten tweede speelt uw eigen financiële situatie ook mee. Bij Cetelem berekenen we hoeveel geld u kunt lenen, naar aanleiding van uw financiële huishouding. Zo zorgt Cetelem ervoor dat u, na het lenen van het geld, ook weer in staat bent om de lening af te betalen.
 

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is vaak een eenmalige lening die mensen afsluiten om een eenmalig financieel probleem op te lossen of iets te bekostigen waar op dit moment even geen geld voor is, zoals individuele aankopen. Voor een persoonlijke lening bij Cetelem geldt op dit moment een rentepercentage van 5,95%. Ook geldt dat u minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- kunt lenen in het geval van een persoonlijke lening bij Cetelem.
 

Autolening

Een autolening is een lening die u kunt afsluiten om een auto mee te bekostigen. Het is bij een autolening niet toegestaan om het geld ergens anders aan uit te geven. Bij Cetelem geldt voor een autolening op dit moment een rentepercentage van 5,95% en u kunt hier minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- lenen.

Minilening

Een minilening is een kleine lening. Het gaat bij een minilening altijd om klein krediet dat gebruikt wordt om kleine financiële situaties op te lossen of te regelen. Een minilening gaat bij Cetelem samen met een rentepercentage van 3,49%.

Hypothecaire lening

Een hypothecaire lening wordt ook wel een hypotheek genoemd en dit is de lening die men afsluit om een woning of een ander soort pand te kunnen bekostigen. Er zijn weinig mensen die de kosten voor een woning of een ander soort pand in één keer kunnen betalen, waardoor een hypothecaire lening een veel afgesloten lening is. Bij Cetelem geldt hiervoor een rente van 3,49%. U kunt hiervoor minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- lenen.

Renovatielening

Een renovatielening is een lening waarbij het krediet gebruikt wordt om een renovatie of een verbouwing te kunnen betalen. Voor een renovatielening bij Cetelem geldt een rentepercentage van 3,49%. U kunt hier minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- voor lenen.

Geld lenen bij Cetelem? Doen! 

Cetelem is een grote, gespecialiseerde partij als het gaat om kredietoplossingen. Cetelem berekent voor u hoeveel u kunt lenen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Lenen bij Cetelem? Doen!
 

Meer informatie over een lening bij Cetelem vind u hieronder.

 

Algemeen  
Boetevrij aflossen JA
Lening tussentijds verhogen JA
   
Rentetarieven per te lenen bedrag  
€ 1.200 13,45%
€ 2.500 13,45%
€ 5.000 13,45%
€ 10.000 5,95%
€ 15.000 5,95%
€ 25.000 5,95%
€ 50.000 5,95%
€ 75.000 5,95%