Geld lenen? Lees hier 12 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

CreditVite

CreditVite

Rente: Vanaf: 5.6%
Score: 6.8 (1 ervaringen)
Score
6.8
Behulpzaam
Klantgerichtheid
Informatief
Rentepercentage
Voorwaarden

Geld lenen bij Creditvite

 

Ik wil graag geld lenen bij een betrouwbare partij

CreditVite is een partij die zich bezighoudt met kredietoplossingen op maat voor haar klanten. CreditVite verstrekt leningen in allerlei verschillende vormen voor mensen die tijdelijk in een situatie verkeren waarin zij extra geld nodig hebben. Omdat CreditVite begrijpt dat het lenen van geld een grote stap kan zijn, wil CreditVite haar klanten hierin zo goed mogelijk begeleiden. Het begeleiden van een klant bij het aanvragen van krediet, begint bij het goed informeren van de klant. Om deze reden informeren wij u in dit artikel graag over de mogelijkheden om geld te lenen bij CreditVite. CreditVite biedt diverse leningen aan voor verschillende doeleinden. Hieronder vindt u meer informatie over deze verschillende soorten leningen en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn. Zo vindt u informatie over het afsluiten van een autolening bij CreditVite, vindt u informatie over het afsluiten van een hypothecaire lening bij CreditVite, maar vindt u ook informatie over het afsluiten van een ander soort lening die afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Bent u benieuwd? Lees dan vlug verder!

 

CreditVite lenen

 

Een autolening afsluiten bij CreditVite

Eén van de leningen die u kunt afsluiten bij CreditVite, is een autolening. Een autolening is een vorm van autofinanciering als u zelf de financiële middelen niet hebt om een auto aan te schaffen, terwijl dit wel nodig is. U mag bij het afsluiten van een autolening zelf kiezen of u de autolening afsluit om hiervan een nieuwe auto te kopen of dat u juist kiest voor een tweedehandswagen. De hoogte van uw autolening hangt uiteraard wel af van de auto die u wil gaan aanschaffen en logischerwijs zal uw autolening hoger uitvallen als u kiest voor een nieuwe auto, dan wanneer u kiest voor een tweedehandswagen die minder kost. Als u een autolening afsluit, wordt er altijd samen met u gekeken naar uw eigen financiële situatie, om er zeker van te zijn dat u het geleende bedrag netjes terug kunt betalen wanneer u het geld eenmaal ontvangen hebt. Hierin kijkt CreditVite graag met u mee, zodat u er zeker van bent dat uw autolening goed aansluit op uw situatie en uw behoeften.

Een hypothecaire lening afsluiten bij CreditVite
Een hypothecaire lening is een zeer bekende lening. Veel mensen hebben al eerder een hypothecaire lening afgesloten en dit is mogelijk bij vrijwel alle banken in België. Een hypothecaire lening wordt ook wel een hypotheek genoemd en dit is de lening die u afsluit om een huis te kunnen kopen. Omdat de kosten voor een huis zó ontzettend hoog zijn, moet vrijwel iedereen een hypotheek afsluiten om een huis te kunnen betalen. Hoewel een hypothecaire lening een lening is die ontzettend veel mensen afsluiten, blijft het belangrijk dat CreditVite met u meekijkt naar uw financiële situatie. Als u een hypothecaire lening afsluit, moet u direct beginnen met aflossen en het is zeer belangrijk dat u de kosten voor het aflossen kunt dragen. Om dit goed vast te kunnen stellen, zal CreditVite u, bij het afsluiten van een hypothecaire lening, vragen om informatie over uw financiële huishouding. Zo zal er gekeken worden naar uw inkomen en het inkomen van uw partner en zullen eerder opgebouwde schulden een grote rol spelen in het krijgen van een hypotheek. De hoogte van een hypotheek is onder meer afhankelijk van uw inkomen, maar hangt ook samen met het huis dat u graag zou willen kopen. Logischerwijs geldt het volgende: hoe duurder het huis, hoe hoger de hypothecaire lening zal zijn die u moet afsluiten om dit huis te kunnen betalen.

Overige leningen afsluiten bij CreditVite
Gaat u trouwen, wilt u op vakantie of wilt u een groot feest geven? CreditVite begrijpt dat u wil genieten van het leven, maar dat het soms lastig is om al uw wensen financieel mogelijk te maken. CreditVite is een partij die u graag helpt bij het bemiddelen, om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Omdat de mogelijkheden bij CreditVite oneindig zijn, bieden wij niet alleen autoleningen en hypothecaire leningen aan, maar kunt u bij ons ook terecht voor ander soort krediet. De mogelijkheden zijn eindeloos, want of u nu een lening wil afsluiten om op vakantie te kunnen of dat u op zoek bent naar een bank die u krediet wil verstrekken voor een persoonlijk project… CreditVite denkt zeer graag met u mee en verstrekt u graag krediet als de situatie dit toelaat! Het is mogelijk om met CreditVite in gesprek te gaan om te vragen naar de mogelijkheden. Schroom niet om één van onze medewerkers te benaderen en te vragen naar de voorwaarden waaronder u een lening kunt afsluiten bij CreditVite. Het verstrekken van krediet is bij CreditVite zeer persoonlijk en wij zullen ervoor zorgen dat wij ook u naar alle tevredenheid kunnen helpen bij uw wens!

Meer informatie over CreditVite

Wilt u meer informatie over CreditVite en de voorwaarden waaronder wij krediet verstrekken aan onze klanten? Dan kunt u natuurlijk altijd terecht op de website van CreditVite, waar wij alles uitgebreid en duidelijk aan u uitleggen. U kunt hier terecht voor informatie over de verschillende soorten krediet die CreditVite verstrekt, maar u vindt hier ook informatie over de specifieke voorwaarden waaronder wij krediet verstrekken. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u een lening afsluit bij CreditVite en komt u nooit voor verrassingen te staan. Hebt u toch nog vragen naar aanleiding van de website www.creditvite.be? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van de medewerkers van CreditVite. Wij helpen u heel graag verder met al uw vragen!