Geld lenen? Lees hier 11 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Credit Vite

Credit Vite

Rente: Vanaf: 5.6%
Score: 6.8 (1 ervaringen)
Score
6.8
Behulpzaam
Klantgerichtheid
Informatief
Rentepercentage
Voorwaarden

Over Credit Vite

Bij Credit Vite kunt u snel en gemakkelijk geld lenen op een betrouwbare en eenvoudige manier. Credit Vite is een bedrijf waarbij uitsluitend mensen werken die veel ervaring hebben in de wereld van kredietoplossingen en leningen. Dit is de reden dat u er van op aan kunt dat Credit Vite u verder kan helpen bij al uw vragen over krediet en over verschillende leningen. Hieronder vertellen we u voor wat voor soort leningen u terecht kunt bij Credit Vite, hoeveel u kunt lenen en wat het rentepercentage is bij Credit Vite. Lees dus snel verder.

Hoeveel kan ik lenen bij Credit Vite?

De hoeveelheid geld die u kunt lenen hangt volledig af van het soort lening. Zo kunt u zich voorstellen dat u bij een minilening minder geld leent, dan bij bijvoorbeeld een hypothecaire lening of bij een renovatielening. Daarnaast hangt de hoeveelheid geld die u kunt lenen ook af van uw eigen financiële huishouding. U moet de lening tenslotte wel kunnen afbetalen. Credit Vite berekent graag voor u hoeveel geld u kunt lenen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een eenvoudige lening die vaak eenmalig wordt afgesloten om een financiële situatie op te lossen. Bij Credit Vite geldt voor een persoonlijke lening een rentepercentage van 5,6%. Bij Credit Vite kunt u voor een persoonlijke lening minimaal €500,- lenen en kunt u maximaal €90.000,- lenen.

Autolening

Bij Credit Vite kunt u ook terecht voor een autolening. Een autolening is een lening waarbij u het krediet uitsluitend mag gebruiken om een auto te kopen. Omdat een auto een behoorlijke investering is die niet iedereen in één keer kan betalen, is een autolening een veel voorkomende lening. Voor een autolening geldt bij Credit Vite een rente van 5,6% en geldt dat u minimaal €500,- en maximaal €90.000,- kunt lenen.

Minilening

Een minilening is een lening waarbij u een klein bedrag leent. Deze lening wordt vaak gebruikt om kleine tekorten in de financiën aan te vullen of kleine financiële problemen op te lossen. Voor een minilening kunt u prima terecht bij Credit Vite, met een rentepercentage van 5,6%.

Hypothecaire lening

Een hypothecaire lening is een andere naam voor het woord ‘hypotheek’. Dit is een lening die mensen afsluiten om een woning of een ander soort pand te betalen. Woningen en ander soort panden zijn vaak zodanig duur, dat mensen deze kosten niet in één keer kunnen dragen. Om deze reden worden hypothecaire leningen vaak afgesloten. Bij Credit Vite geldt hiervoor een rente van 5,14% en geldt dat u minimaal €500,- en maximaal €90.000,- kunt lenen.

Renovatielening

Een renovatielening is een lening om een renovatie of een verbouwing te bekostigen. Een renovatielening gaat bij Credit Vite samen met een rentepercentage van 5,14% en hiervoor geldt dat u minimaal €500,- en maximaal €90.000,- kunt lenen. 

Geld lenen bij Credit Vite? Doen!

Het grote voordeel aan het lenen van geld bij Credit Vite is dat u hier terecht kunt voor vele soorten leningen en kredietoplossingen. Credit Vite berekent voor u hoeveel geld u kunt lenen, zodat u zeker weet dat u de lening zonder problemen volledig terug kunt betalen.