De leukste dagen van het jaar komen er weer aan. Familie komt met de kerstdagen weer samen en het nieuwe jaar wordt met vrienden ingeleid. Cadeautjes met kerst krijgen is leuk, maar het geven van een cadeau is veel leuker. Of u nu een cadeau wilt kopen voor uw partner, kind, vriend, ouder of opa, het brengt altijd stress met zich mee. Wat vindt hij/ zij leuk, en wat kosten deze geschenken. U wilt een origineel cadeau geven maar wat geeft u iemand die alles al heeft? Wij hebben de trends op het gebied van kerstcadeaus voor u opgezocht zodat u het perfecte cadeau kunt geven. Daarnaast geven wij u advies hoe u snel geld kan lenen zodat u de hoge kerstgerelateerde kosten kunt betalen.

Kindergeschenken

Een ware trend dit jaar zijn educatieve cadeaus. Houdt er rekening mee dat de beleving hiervan ver van school gerelateerde onderwerpen moet liggen. Technologische educatieve cadeaus zoals tablets met een educatief programma zijn enorm populair.  Cadeaus die kinderen stimuleren om creatief bezig te zijn stijgen ook in populariteit. Lego is en blijft een succes.

Voor de veteraan

Wat geeft u een babyboomer die alles al heeft of heeft gehad? Voor de ouderen geldt dat zij weinig waarde hechten aan materialistische cadeaus. U kunt hen blij maken met bijvoorbeeld een herinnering zoals een foto afgedrukt op canvas of een leuke ervaring. Kaarten voor een theatervoorstelling, een voetbalwedstrijd of een verwenweekend zijn leuke cadeaus.

Millenials

De beste cadeaus voor deze generatie blijven elektronica gerelateerde producten. Voorbeelden zijn accessoires voor telefoons, geluidsapparatuur, of digitale lifestyleproducten. De trend van smartwatches van vorig jaar zal zich voortzetten dit jaar. Wearables zoals de Apple Watch zijn mateloos populair. Mooie kleding zoals een kersttrui of een colbert doen het ook goed bij deze generatie.

Voor de miljonairs

Mensen met meer budget kunnen ook originele cadeaus kopen. U kunt het wagenpark uitbreiden of mooie kledingstukken aanschaffen. Voor de mensen die echt willen uitpakken is een luxe kersttrui wellicht een optie. In Amerika kun je een kersttrui aanschaffen met meer dan 24.000 Swarovski kristallen er op. De trui vergt 52 uur om gefabriceerd te worden, en wordt verkocht tegen een verkoopprijs van “slechts” 30.000 Amerikaanse Dollar.

Minikrediet voor kerstcadeaus?

Niet iedereen kan de kosten van deze cadeaus meteen ophoesten. De kerstdagen komen er al aan en voor de mensen die op dit moment geen geld op de bank hebben kan een minikrediet uitkomst bieden.  Een minikrediet is een lening van een klein bedrag met een korte looptijd.  Het geleende geld staat dezelfde dag nog op de rekening en is om deze reden perfect voor de aanschaf van kerstcadeaus.  U hoeft niet meer met open handen bij familie aan te kloppen om de kerstcadeaus te financieren. Wilt u weten waar u snel geld kan lenen door middel van een minikrediet? Kijk dan op www.geldlenenzonderbank.net.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis