De hypotheekrente is de laatste 5-10 jaar nooit zo laag geweest. Hier lijkt binnenkort een einde aan te komen nadat belangrijke aanbieders zoals Credit Vite en Beobank hebben aangekondigd dat hun hypotheekrentes zullen worden verhoogd. De verhoging van de rentepercentages verschillen tussen 0,1 procentpunt en 0,25 procentpunt afhankelijk van de aanbieder.

Waarom stijgen de hypotheekrentes?

De verhoging van de hypotheekrentes komen voort uit de verandering van de rentes op de kapitaalmarkt. Na de verkiezingen in Amerika, waar Donald Trump werd verkozen tot president, stegen onverwacht de rentes op de kapitaalmarkt.  De Hypotheekadviseurs verwachten dat de rentestijging zal resulteren in nog meer drukte op de woningmarkt door consumenten die nog willen profiteren van de lage hypotheekrentes.

Hoe kan Geldlenenzonderbank u helpen?

Door de veranderingen van de rentepercentages is het voor de consument moeilijk om een hypothecaire lening vinden die aansluit bij zijn of haar behoeftes. Wilt u weten welke hypotheek het beste bij u past? Geldlenenzonderbank helpt consumenten door de hypotheekvoorwaarden van verschillende hypotheekaanbieders met elkaar te vergelijken.

 

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis