Geld lenen? Lees hier 12 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Ervaringen - Lenen na melding bij CKP

Lenen na melding bij CKP

Deze ervaring over Krediet Partner is geschreven op 05-02-2016 door Gebruiker 147‚ en heeft een Totaalscore van 4.6.
Score
4.6
Behulpzaam7
Klantgerichtheid8
Informatief3
Rentepercentage5
Voorwaarden0

Wat is uw ervaring met Krediet Partner?

ik diende een aanvraag in voor een lening om 2 eerdere kredieten samen te voegen en zo een lagere maandlast te hebben. Ik werd echter geweigerd omdat ik een melding heb bij de CKP. Maar vooral omdat ik geen eigenaar ben van een woning. Ik ben, ondanks die melding, geen wanbetaler.
Omdat dit blijkbaar overal gehanteerd wordt ben ik online op zoek gegaan naar een oplossing. Ik kwam echter van de regen de drop terecht. Men rekende onkosten aan, keurde dan de lening goed maar ik ontving niets.
Dit laatste gaat, voor alle duidelijkheid, niet over Krediet Punt, maar ik vermeld het even om anderen te waarschuwen voor dergelijke praktijken. Het komt hierop neer dat, moesten de normale kredietverstrekkers een poging doen om mensen in nood te helpen, dit soort praktijken niet meer zou kunnen. En dan zou de veel gebruikte leuze 'de zwarte lijst is er om de consument te beschermen' misschien aan waarheid winnen.

Waar bent u tevreden over?

Ik kreeg wel een antwoord, al was het negatief. Wat je van andere kredietverstrekkers niet kan zeggen. Velen doen niet eens de moeite om te antwoorden.

Waar bent u ontevreden over?

Over het feit dat je, ook al heb je dan een melding bij de CKP, alleen dan kunt lenen als je over een eigendom beschikt en geen kans krijgt om je situatie uit te leggen en tot een overeenkomst te komen. Want ik wil wel degelijk een solide oplossing voor mijn probleem en wil niet zomaar lenen om te lenen.
Bekijk alle ervaringen van Krediet PartnerDeel uw ervaring met Krediet Partner