De renovatielening of verbouwingslening is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal voor het financieren van werken aan uw huis. Een verbouwingslening is een lening op afbetaling die over een vaste looptijd tegen een afgesproken rentetarief wordt afgelost. Er zijn verschillende Belgische kredietverstrekkers die renovatieleningen aanbieden. Alle Belgische kredietverstrekkers hanteren eigen voorwaarden voor hun renovatielening. Geld lenen zonder bank heeft als voordeel dat de aanvraag van de renovatielening een stuk rapper gaat dan het afsluiten van een verbouwingslening bij een bank. Daarnaast kunt u geld lenen zonder papierwerk en veel minder rompslomp. Er zijn meerdere zeer betrouwbare aanbieders van renovatieleningen die geen bank zijn.

Wie bieden renovatieleningen aan?

Er zijn naast banken meerdere kredietverstrekkers in België die renovatieleningen verstrekken aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Tussen deze kredietverstrekkers vinden zich zowel betrouwbare- als niet-betrouwbare kredietverstrekkers die renovatieleningen aanbieden. Controleer altijd de betrouwbaarheid van uw kredietverstrekker. Bij Geld Lenen Zonder Bank vergelijken wij enkel Belgische kredietverstrekkers die bewezen betrouwbaar zijn en onder toezicht staan van de Nationale Bank van België.

De volgende Belgische kredietverstrekkers bieden Renovatieleningen aan in België:

–        Cetelem

Cetelem biedt op het moment renovatieleningen aan oplopend tot een maximumbedrag van €75.000 euro tegen een rentetarief van 2.99%.

–        Credit Vite

Credit Vite biedt op het moment verbouwingsleningen aan oplopend tot een maximumbedrag van €90.000 euro tegen een rentetarief van 5.14%.

–        Auxifina

Auxifina biedt op het moment renovatieleningen aan oplopend tot €75.000 euro tegen een rentetarief van 7.49%.

–        Krediet Partner

Krediet Partner biedt op het moment renovatieleningen aan met een maximumbedrag van €90.000 euro tegen een rentetarief van 9.99%.

Voordelen van een renovatielening zonder bank

Veel Belgische gezinnen willen geen geld meer lenen bij banken. Banken worden na de financiële crisis niet meer vertrouwd waardoor Belgen op zoek gaan naar andere kredietverstrekkers om een lening af te sluiten. Het voordeel van een renovatielening zonder dat hier een bank bij betrokken is dat het proces van het lenen een stuk sneller en eenvoudiger gaat. Er komt veel minder papierwerk bij kijken waardoor het een rapper gaat dan het afsluiten van een renovatielening bij een bank.

Verder kunt u leningen afsluiten met soepelere looptijden dan bij banken en kunt je geld lenen terwijl dat u op een zwarte lijst staat. Houdt er rekening mee dat lenen wel ingewikkelder is als u op de zwarte lijst staat en dat dit wordt afgeraden.

De week van de verdieping van de renovatielening

Vond u deze blog interessant en wilt u meer informatie over renovatieleningen? Lees dan snel een van onze andere blogs van de week van de verdieping in de renovatielening:

Blog 1: In de eerste blog van de verdieping van de renovatielening vindt u informatie over de renovatielening en waar u een renovatielening voor kunt gebruiken.

Blog 2: In de tweede blog van de verdieping van de renovatielening leest u alle informatie over een goedkope renovatielening.

Blog 3: In de derde blog van de verdieping van de renovatielening geven wij u informatie over een renovatielening van Vlaamse overheid.

Blog 4: In de vierde blog van de verdieping van de renovatielening leest u hoe u geld kunt lenen zonder bank voor uw renovatie.

Blog 5: In de laatste blog van de verdieping van de renovatielening krijgt u 9 tips waarmee u uw verbouwing efficiënt kunt laten verlopen.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis