Geld lenen zonder de bank hierin te betrekken is de laatste jaren steeds populairder geworden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om als ze geld nodig hebben niet direct van de diensten van een bank gebruik te maken, maar bijvoorbeeld te kiezen voor een andere partij die hen geld kan lenen. Er kunnen verschillende redenen zijn om geen geld bij een bank te lenen, maar om dit bij een andere instelling te doen. Zo wordt de goedkoopste lening niet altijd bij uw bank gevonden, maar kan dikwijls bij een niet-bancaire instelling worden gevonden.   De voordeligste lening is de lening waarbij het geld tegen een zo laag mogelijke rente wordt verstrekt. Er zijn tegenwoordig veel meer partijen dan alleen de bank die leningen kunnen verstrekken. Vaak verstrekken deze partijen een persoonlijke lening, een autolening of een renovatiekrediet of bieden zij koop op afbetaling aan.

Waarom zou ik niet bij een bank lenen?

Er zijn verschillende redenen om niet bij een bank te lenen. Lenen zonder de bank daarvoor in te schakelen kan bijvoorbeeld een optie zijn wanneer de bank u geen krediet meer wil verschaffen. Als u echter direct geld nodig heeft kan het toch fijn zijn om bij een andere partij snel geld te lenen. Dringend geld lenen kan soms gewoon nodig zijn. Iedereen kan in een situatie terecht komen waarin hij of zij gewoon snel geld nodig heeft. Als een bank u geen krediet meer wil verschaffen, dan is uitwijken naar een andere instelling soms een aantrekkelijk optie.   Een andere reden om geen geld bij een bank te lenen is omdat banken nogal traag kunnen zijn met het verstrekken van kredieten. Vandaag geld lenen is bij bijna geen enkele bank nodig. Er zijn echter partijen die geld lenen zonder veel vragen te stellen. Deze partijen kunnen u veel sneller van een persoonlijke lening voorzien en in het geval van koop op afbetaling is het zelfs mogelijk dat u direct een overeenkomst aan kunt gaan. Direct geld op uw rekening is slechts in enkele gevallen haalbaar, maar niet-bancaire instellingen slagen er wel in om met spoed geld uit te lenen. Om die reden kan een externe kredietverstrekker uitkomst bieden. Deze partijen hebben vaak een gestandaardiseerd afhandelingsproces waardoor uw aanvraag snel wordt behandeld. Wel is het natuurlijk zaak dat u verantwoord kunt lenen en daarom staan deze bedrijven, net als de reguliere bank, onder toezicht van de overheid.   Ook kan het natuurlijk zo zijn dat een andere partij de goedkoopste lening voor u heeft. Doordat meer partijen persoonlijke leningen verstrekken is de concurrentie vergroot. Er zijn daarom steeds meer leningen met scherpe rentes te verkrijgen. De goedkoopste lening vindt u natuurlijk door persoonlijke leningen te vergelijken. Doordat er steeds meer aanbod van kredieten is, kan het vinden van de juiste persoonlijke lening nog weleens lastig zijn. Persoonlijke leningen goed vergelijken helpt u echter om de juiste keuze te maken. Zo vindt u een persoonlijke lening die bij u past.   Een persoonlijke lening is namelijk voor iedereen persoonlijk. De ene persoon zal baat hebben bij een lening met een lange looptijd en een wat hogere rente, terwijl de ander baat zal hebben bij een persoonlijke lening met een kortere looptijd en een lagere rentevoet.

Online een lening simuleren

Naar wat voor lening u ook op zoek bent, het simuleren van een lening is dé stap naar het vinden van de meest interessante kredietverstrekking. Het maakt in wezen niet uit of u nou op zoek bent naar persoonlijke lening, een doorlopend krediet, een autolening, een renovatielening of een hypothecair krediet: elk proces dient te starten met het berekenen van de lening. Via Geldlenenzonderbank.net kunt u in een overzicht verschillende kredietverstrekkers vergelijken. Op basis van deze filters kunt u direct zien bij welke aanbieder de rentevoet het laagst is. Veel mensen vragen zich ook af “wat kost geld lenen”. Op deze vraag is geen eenduidig antwoord. Wat lenen precies kost hangt van veel factoren af. Denk aan het geleende bedrag, de looptijd van de lening, uw risicoprofiel en natuurlijk de rentevoet en maandelijkse aflossingen. Om een antwoord te krijgen op de vraag wat kost lenen dient u een offerte aan te vragen bij een kredietpartij.

Makkelijk geld lenen: uw lening online aanvragen!

Wie ervoor kiest om een goedkope lening af te sluiten bij een niet-bancaire instelling kan deze lening online afsluiten. Vandaag geld lenen begint met het doen van een aanvraag. Een krediet aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk want het kan volledig online. Online krediet aanvragen heeft daarnaast als voordeel dat uw aanvraag veel sneller verwerkt wordt. Bij sommige kredietverschaffers krijgt u direct te zien of dat u geld bij deze partij geld kunt lenen. Wel vragen veel partijen om op schrift de overeenkomst te bevestigen. Een dergelijke overeenkomst moet dan uitgeprint en ondertekend worden. Vervolgens moet deze worden opgestuurd. Dit kost wel even tijd. Vandaar dat direct geld op uw rekening een moeilijk verhaal wordt.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis