De feestdagen komen er weer aan. December is de gezelligste maand van het jaar en dat brengt kosten met zich mee. Het feest begint bij Sinterklaas. Is Sinterklaas voorbij dan begint de kerst al weer bijna. Belgen houden van gezelligheid. Wij pakken graag uit bij de feestdagen en geven elk jaar meer geld uit aan vuurwerk en feestelijke kerstbijeenkomsten met vrienden en familie.

Iedereen wilt een gezellige pakjesavond, cadeautjes onder de boom en meer vuurwerk dan de buurman. Maar wat als daar geen geld voor is? Er zijn gezinnen die de decembermaand maar moeilijk kunnen bekostigen. Zij willen niet bezuinigen op de feestdagen maar hebben niet de financiële middelen om de decembermaand door te komen. Geld lenen kan voor deze mensen de uitkomst bieden. Er wordt vaker geld geleend voor de feestdagen dan mensen denken.

Snel geld lenen voor de decembermaand

Bij de woorden ‘snel geld lenen‘ denken mensen vaak aan leningen van duizenden euro’s. Wat veel mensen niet weten is dat er veel kleinere bedragen geleend kunnen worden. €1000,- euro lenen is vaak voldoende om de dure decembermaand te overleven. Een minikrediet van een dergelijk bedrag is een handig hulpmiddel om de decembermaand goed door te komen. Het geld staat meestal binnen een uur op de rekening dus geld lenen is zo geregeld. Nu wordt het wel mogelijk om cadeautjes voor de kinderen te kopen, groter vuurwerk dan de buurman af te steken en een intiem kerstfeest voor familie te organiseren.

Kleine kanttekening: Hoewel het geweldig is dat je geld kunt lenen voor de feestdagen willen wij hier een kleine waarschuwing bij afgeven. Iedereen mag zijn of haar eigen keuzes maken maar geld lenen voor vuurwerk is wellicht onverstandig. Je geleende geld in de lucht zien opgaan is een duur geintje. Een minikrediet afsluiten voor een presentje voor de kinderen of een familiediner is een verstandigere investering en kan het verschil maken tussen een prettige – of een droevige kerst.

Wie bieden deze kleine leningen aan?

Kiezen tussen de verschillende aanbieders van leningen kan moeilijk zijn. De aanbieders van deze minikredieten hanteren verschillende rentetarieven en voorwaarden. Op de website geldlenenzonderbank.net worden verschillende aanbieders van minikrediet met elkaar vergeleken. De kredietvergelijker toont de verschillen tussen de aanbieders van de leningen en voorziet leners van advies zodat zij verantwoordelijk een kleine lening kunnen afsluiten.

Nog tips?

Heeft u nog tips voor het overbruggen van de dure decembermaand? Deel ze dan met ons en onze bezoekers, samen kunnen we elkaar helpen om geweldige feestdagen tegemoet te gaan.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis