Heeft u snel cash nodig maar heeft u geen inkomen? Dit lijkt vrijwel onmogelijk. Toch is het mogelijk om snel geld te lenen zonder dat u inkomen heeft. Als u geen baan hebt is er nog steeds de noodzaak om geld te lenen, waarschijnlijk moet u juist lenen omdat u geen regelmatige inkomsten hebt. Als u snel geld nodig hebt zijn er verschillende mogelijkheden. Hier zitten verschillende voorwaarden aan verbonden die ervoor kunnen zorgen dat je er voordelig geld kan lenen. In dit artikel antwoord op de vraag “Kan ik een lening aanvragen zonder inkomen?”. Ook besteden we aandacht Geld lenen met melding van Bureau Krediet Registratie (BKR) of melding op de zwarte lijst (CKP) is ook een mogelijkheid. Maar wat houdt zo’n melding in? Daar ook aandacht voor in dit artikel.

Wat is het BKR en hoe werkt een BKR registratie

Het BKR en de zwarte lijst zijn een instantie die in de gaten houdt welke kredieten u het afgelopen 5 jaar heb afgesloten. Voor mensen met weinig of geen inkomen kan dit helpen voor een inzicht in hun financiële situatie. In het CKI (centraal krediet informatiesysteem) wordt deze informatie opgeslagen. Naast deze informatie kijkt het BKR naar andere factoren zoals u thuis- en gezinssituatie om u een advies te geven of het verantwoord is om geld te lenen. Meer informatie over de zwarte lijst en de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (CKP) leest u hier.  

Een minikrediet afsluiten is de manier om een klein bedrag te lenen

kunt natuurlijk aankloppen bij uw familie of vrienden en vragen voor een lening maar er kunnen dan ruzies en conflicten ontstaan over onduidelijkheden zoals de termijn en de rente omdat zo’n lening vaak wordt afgesloten zonder duidelijke afspraken. Daarnaast zijn er nog andere manieren op geld te lenen als u geen inkomen hebt. U kan een minikrediet van €1000 aanvragen zonder loonstrook. Een minikrediet is eenvoudig aan te vragen op het internet bij verschillende aanbieders. Bedenk wel goed dat als u geen inkomen hebt het terugbetalen van de minikrediet lastig kan worden. U kunt kiezen voor een lening die afhankelijk van uw behoeftes zoals een financieel dipje of voor de aanschaf van een nieuwe fiets. Voor mensen zonder inkomen is het lastig om een lening aan te vragen bij een bank. Banken zijn terughoudend om een minikrediet aan te bieden aan iemand zonder inkomen omdat ze minder veiligheid hebben voor de terugbetaling. De minikredieten voor werklozen zijn hierop een uitzondering. Leningen voor werklozen zonder inkomen zijn ontworpen om financiële bijstand te verlenen aan mensen die lijden aan een slechte financiële status. Leningen voor werklozen kunnen helpen in tijden van financiële problemen wanneer u snel geld nodig hebt. Bij een minikrediet heeft u snel het geld op jouw bankrekening staan. Er is geen eis van onderpand of garanties voor de lening, u hoeft alleen een online aanvraag formulier in te vullen met weinig details. Het geld zal de volgende dag op uw bankrekening staan. Voor het aanvragen van een lening zonder inkomen moet je minstens 18 jaar oud zijn. Waarom is een minikrediet populair? Naast het feit dat de kosten heel laag zijn krijgt u het geld de volgende dag al op je bankrekening hebt staan, is er geen saai en vervelend papierwerk nodig. Ook hoeft u dus niet de bewijzen dat je een inkomen hebt. Alle procedures gaan via het web en u heeft het geld binnen 1 (werk)dag! Het is dus geen probleem om geld te lenen als u geen inkomen hebt, naast familie en vrienden is het dus mogelijk om een minikrediet te ontvangen. Een minikrediet wordt aangeraden omdat het makkelijk af te sluiten is en er duidelijke voorwaarden en regels zijn waar u zich aan moet houden.   Zijn er voor u nog andere opties? Kom erachter en lees ons artikel “Soorten leningen vergelijken” om te zien wat voor u de verstandigste keuze is.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis