Geld lenen? Lees hier 12 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Krediet Partner

Krediet Partner

Rente: Vanaf: 9.99%
Score: 5.6666666666667 (3 ervaringen)
Score
5.6666666666667
Behulpzaam
Klantgerichtheid
Informatief
Rentepercentage
Voorwaarden

Kredietpartner is een grote speler op de markt voor kredieten. De Belgische kredietverstrekker verstrekt leningen voor diverse doeleinden. Het is mogelijk om een autokrediet, een persoonlijke lening of een renovatielening online aan te vragen. Uniek aan Kredietpartner is dat men ook kredieten voor zelfstandigen kan afsluiten. Het simuleren van leningen is geheel vrijblijvend en middels de simulatie krijgt u direct inzicht in de rentevoet. 

Over Krediet Partner

Krediet Partner is gespecialiseerd in consumentenkredieten. Krediet Partner doet elke dag haar best om u zo goed mogelijk te helpen bij het afsluiten van verschillende soorten leningen. Bij Krediet Partner werken enkel mensen met jaren ervaring in de wereld van kredieten en leningen. Bij Krediet Partner is het mogelijk om verschillende soorten leningen af te sluiten. Hieronder leest u wat voor soort leningen u kunt afsluiten en hoeveel geld u kunt lenen.

Hoeveel kan ik lenen bij Krediet Partner?

Het geldbedrag dat u kunt lenen hangt van een aantal factoren af. Ten eerste heeft Krediet Partner een maximum bedrag per lening dat u kunt lenen. Ten tweede hangt de hoeveelheid geld die u kunt lenen af van uw eigen financiële situatie. Er wordt gekeken hoeveel u per maand kunt afbetalen en op basis hiervan wordt bepaald hoeveel u mag lenen. Het bedrag dat u kunt lenen hangt tenslotte ook af van het soort lening. Hieronder leest u hier meer over.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een eenvoudige lening die u kunt afsluiten als u eenmalig een geldbedrag wil lenen. Als u bij Krediet Partner een persoonlijke lening afsluit, hebt u te maken met een rentepercentage van 9,99%. Bij Krediet Partner kunt u, in het geval van een persoonlijke lening, minimaal €500,- en maximaal €10.000,- lenen.

Autolening

Een autolening is krediet dat u leent om een auto te kunnen kopen, wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om in één keer in de kosten voor een auto te kunnen voorzien. Een autolening mag alleen gebruikt worden om een auto te kopen. Bij Krediet Partner hebt u bij een autolening te maken met een rentepercentage van 9,99%. U kunt bij Krediet Partner minimaal €500,- en maximaal €90.000,- lenen voor een autolening.
 

Minilening

De naam spreekt voor zich: een minilening is een lening waarbij er slechts een klein (mini) bedrag wordt geleend. Het afsluiten van een minilening is een simpele en snelle handeling; iets wat een minilening behoorlijk aantrekkelijk maakt. Bij Krediet Partner is er sprake van een rentepercentage van 9,99% wanneer u geïnteresseerd bent in een minilening.
 

Hypothecaire lening

Een hypothecaire lening is een lening die ook wel een hypotheek wordt genoemd. Deze lening komt veel voor, omdat er weinig mensen zijn die de kosten voor een woning of een ander soort pand in één keer kunnen betalen. Bij Krediet Partner hebt u, in het geval van een hypothecaire lening, een rentepercentage van 9,99%. U kunt bij Krediet Partner minimaal €500,- en maximaal €90.000,- lenen.
 

Renovatielening

Een renovatielening kunt u afsluiten als u krediet nodig hebt om een renovatie of verbouwing te bekostigen. Een renovatielening bij Krediet Partner is prima mogelijk. Bij Krediet Partner hebt u in dit geval te maken met een rentepercentage van 9,99% en kunt u minimaal €500,- en maximaal €90.000,- lenen.
 

Geld lenen bij Krediet Partner? Doen!

Krediet Partner is een prima partij om geld bij te lenen. Krediet Partner verstrekt krediet voor verschillende soorten doeleinden en berekent altijd voor u hoeveel geld u kunt lenen, afhankelijk van uw financiële situatie en van het soort lening dat u wilt afsluiten. 

 

Algemeen  
Boetevrij aflossen JA
Lening tussentijds verhogen JA
   
Rentetarieven per te lenen bedrag  

€ 500

9,99%
€ 2.500 9,99%
€ 5.000 9,99%
€ 10.000 9,99%
€ 15.000 9,99%
€ 25.000 9,99%
€ 50.000 9,99%