Via Geldlenenzonderbank.net kunt u online een lening afsluiten. U kunt geld lenen als particulier, zelfstandige en, in uitzonderlijke gevallen, zonder een vaste baan. Heeft u nu geld nodig? Vergelijk dan onze Belgische kredieten en vind zo de beste lening voor uw persoonlijke situatie.

Middels onze kredietsimulator kunt u vlug geld lenen. Met de lening simulatie laten wij zien waar en hoeveel geld u kunt lenen. Deze kredietsimulatie laat de volgende categorieën met spoed zien:

  • Naam van de kredietverstrekker;
  • Het type lening dat wordt aangeboden;
  • Bedrag en looptijd van het krediet;
  • Maandelijkse aflossing;
  • Rentevoet en JKP;
  • Goedkoopste aanbieder.

Hierdoor ziet u direct hoeveel u kunt lenen met daarbij de aflossingstabel per type krediet.

Wat Kan Ik Lenen Zonder Bank

Hoeveel kan ik lenen? Dit hangt af van de hoogte van uw inkomen, het type krediet dat u wenst en de hoogte van de lening. Door het vergelijken van leningen op deze site kunt u vlug berekenen wat de maximale hoogte van uw leenbedrag is. In de overzichtelijke aflossingstabel laten wij direct zien wat uw maandelijkse en uiteindelijke kosten van de lening zijn.

Laagste Rentevoet

De laagste rentevoet verschilt per kredietmaatschappij. Wekelijks controleren wij de rentes en bedragen van de aanbieders op onze site. Zoekt u met spoed een lening op afbetaling met de goedkoopste rentevoet? Simuleer dan nu een lening op Geldlenenzonderbank.net.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis