Het maximum hypothecair leenbedrag is de afgelopen jaren steeds lager geworden. Dit kan een beperking zijn bij het kopen van een woning. Om deze reden zijn er behoorlijk wat mensen die ervoor kiezen een separaat krediet af te sluiten om toch dat droomhuis te kunnen financieren.

Wat kan ik lenen naast mijn hypotheek?

Steeds meer Belgen sluiten een persoonlijke lening af of kiezen voor een renovatielening om hun droomhuis te kopen en te laten voldoen aan hun eisen. Plezant dat dit allemaal mogelijk is, maar u moet wel aan uw betalings-/aflossingsverplichting kunnen voldoen. Niet alleen nu, maar ook over een paar jaar. Want stel dat u nu met twee werkenden bent en over twee jaar krijgt u een baby en gaat uw partner of u parttime werken. Ook dan moet u alles nog kunnen betalen.

Voorkom problemen

Enorm veel mensen komen in de problemen door extra leningen. De enige manier waarmee u uzelf kunt beschermen is een overwogen beslissing te maken of iets in te leveren op uw woonwensen. Want geraakt u in financiële problemen dan is alles voor niets geweest.

Bezint eer gij begint!

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis