Cetelem Persoonlijke Lening

Cetelem Persoonlijke Lening

Interest Rate: from %

Rating: 0 (0 ervaringen)

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen
Scrore

0

  • Behulpzaam
  • Klantgerichtheid
  • Informatief
  • Rentepercentage
  • Voorwaarden

Een persoonlijke lening afsluiten bij Cetelem

Geld lenen bij Cetelem

Cetelem is een internationale bank. Deze bank vindt u niet alleen in het hart van België in de hoofdstad Brussel, maar ook in andere landen is deze bank goed vertegenwoordigd en doet de bank al jaren goede zaken met haar klanten. Cetelem is een bank die van alle markten thuis is. Of het nu gaat om het openen van rekeningen zodat u geld kunt sparen of dat het gaat om het afsluiten van verzekeringen: Cetelem kan het voor haar klanten regelen. Ook staat Cetelem klaar voor particulieren die geld willen lenen. Cetelem biedt leningen in de vorm van een mastercard; een manier om kort en snel kleine geldbedragen van de bank te lenen om het betalen van grote bedragen voor uzelf makkelijker te maken. Dit is een behoorlijk bekende en geaccepteerde manier van geld lenen. U kunt echter ook bij Cetelem terecht voor een persoonlijke lening. Wat een persoonlijke lening is en hoe u de hoogte van uw persoonlijke lening kunt bepalen met behulp van een online lening simulatie, leggen wij u hieronder allemaal uit. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Cetelem met betrekking tot een persoonlijke lening? Lees dan gauw verder en ontdek de mogelijkheden en kansen!

Cetelem persoonlijke lening

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening die u afsluit voor een persoonlijk project of een persoonlijke situatie. Waar u bij een autolening of een renovatielening aan de bank moet uitleggen wat u precies gaat kopen van het geleende geld en waar het geld bij dit soort leningen maar heel specifiek besteed mag worden aan één doeleinde (in dit geval een auto of een renovatie), werkt dit bij een persoonlijke lening net even anders. Bij een persoonlijke lening hoeft u, in tegenstelling tot bij een autolening of een renovatielening, geen verantwoording aan de bank af te leggen met betrekking tot de besteding van het geld dat u leent. Dit geeft u de vrijheid om het geleende geld te besteden zoals u dat wilt en zonder dat andere hoeven te weten waar u dit geld precies aan uitgeeft. Zo biedt Cetelem u een vorm van privacy die de bank u niet kan garanderen bij andere leningen. Toch is het altijd belangrijk om goed na te denken voordat u besluit om een lening af te sluiten bij Cetelem. Hieronder leggen wij u graag uit waarom Cetelem werkt met een ‘doordacht krediet’, zodat er verantwoordelijk kan worden omgegaan met uw financiële situatie.

Goed nadenken voordat u een lening afsluit

Hoewel het afsluiten van een persoonlijke lening direct heel aantrekkelijk klinkt, is het altijd belangrijk om goed na te denken voordat u krediet leent bij een bank. Cetelem werkt daarom met ‘doordacht krediet’. Dit houdt in dat Cetelem graag met u in gesprek gaat om de lening zo goed mogelijk af te laten stemmen op uw wensen en op uw persoonlijke situatie, maar dit houdt ook in dat u zelf goed moet nadenken over de keuze om geld te lenen bij een bank. Geleend geld moet altijd terugbetaald worden en bij een persoonlijke lening moet u vrij snel na het lenen van het geld starten met het afbetalen van het geleende bedrag in maandelijkse termijnen. Omdat het wel verantwoord moet zijn om het geld aan u uit te lenen en omdat u moet kunnen aantonen dat u in staat bent om het geleende geld netjes binnen de daarvoor vastgestelde termijn terug te betalen, is het slim om samen met Cetelem goed te kijken naar het krediet dat u wil lenen en de vraag of dit verstandig is. Besluit u samen met de bank dat het voor u een prima oplossing is om een persoonlijke lening af te sluiten? Dan kan het snel gaan! Bij Cetelem kunt u online uw persoonlijke lening aanvragen door middel van een lening simulatie. Bent u benieuwd hoe dit werkt? Lees dan gauw verder.

Een persoonlijke lening simuleren

Omdat iedere situatie en iedere behoefte anders is, is de hoogte van iedere persoonlijke lening ook anders. Wilt u alvast een indruk krijgen van de hoogte van uw persoonlijke lening? Dat begrijpen wij. U kunt op de website van Cetelem uw lening simuleren. Dit houdt in dat u via de lening simulatie laat berekenen hoe hoog uw persoonlijke lening ongeveer zal worden in uw geval, aangepast op uw wensen en op uw financiële situatie. Cetelem is zelfs zo ver in haar ontwikkeling, dat het nu ook mogelijk is om uw krediet direct aan te vragen nadat u de lening gesimuleerd hebt. Is de berekening van de lening simulatie dus gunstig en krijgt u te zien dat u het bedrag dat u in uw hoofd had ook kunt lenen? Dan kunt u het krediet direct aanvragen via Cetelem online, waarna u van Cetelem een bericht ontvang met daarin de mogelijke bevestiging van uw krediet. Het afsluiten van een persoonlijke lening kan dus zeer snel gaan bij Cetelem!

Meer weten over het lenen van geld bij Cetelem?

Wilt u meer weten over het afsluiten van een persoonlijke lening bij Cetelem? Dan kunt u altijd terecht in de online omgeving van Cetelem, waar u zelf al uw bankzaken kunt regelen en uw krediet kunt overzien. Op de website van Cetelem is het mogelijk om alle zaken die u vroeger bij de bank zelf moest regelen, zelf te beheren en te overzien. Dit is prettig, want hierdoor hoeft u niet meer naar een vestiging van Cetelem om uw bankzaken te regelen en heeft u zelfcontrole over uw bankzaken. Ideaal! Neem dus snel een kijkje op www.cetelem.be voor meer informatie over Cetelem online home banking en geniet van alle voordelen.

SaveSave

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis