Cofidis Persoonlijke Lening

Cofidis Persoonlijke Lening

Interest Rate: from %

Rating: 0 (0 ervaringen)

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen
Scrore

0

  • Behulpzaam
  • Klantgerichtheid
  • Informatief
  • Rentepercentage
  • Voorwaarden

Een persoonlijke lening afsluiten bij Cofidis

Ik heb geld nodig voor een persoonlijke situatie

Er zijn soms situaties in het leven waarin u behoefte heeft aan een beetje extra geld. Dit hoeft er niet altijd aan te liggen dat u onverstandig met uw geld omgaat of dat u niet genoeg gespaard hebt, maar het leven zit vol met onverwachte momenten waar u soms financieel niet op voorbereid bent. Er zijn verschillende banken die om deze reden leningen verstrekken en mensen op die manier tijdelijk uit de problemen helpen. Hoewel leningen ook voor problemen kunnen zorgen, omdat geleend geld altijd weer terug betaald moet worden, kan het lenen van geld er wel voor zorgen dat een tijdelijk probleem op een eenvoudige en snelle manier opgelost kan worden. Cofidis is een Belgisch bank die graag bijdraagt aan het oplossen van financiële problemen door middel van kredietoplossingen. Cofidis verstrekt diverse soorten krediet voor verschillende situaties en houdt hierin altijd rekening met de situatie waarin een persoon zich begeeft. Er wordt altijd gekeken naar uw behoeften en uw wensen bij het verstrekken van krediet en dit maakt van Cofidis een persoonlijke en prettige bank voor particulieren die een lening willen afsluiten. Wilt u meer weten over het lenen van geld bij deze bank en over het afsluiten van een persoonlijke lening? Wilt u tevens meer informatie over een lening simulatie om zo te berekenen hoeveel krediet u kunt krijgen bij Cofidis? Dan kan dit artikel u verder helpen met nuttige informatie over een persoonlijke lening. Lees dus gauw verder.

 

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening waarbij u krediet ontvangt van de bank voor een persoonlijke situatie. Bij de meeste leningen moet u verantwoording aan de bank afleggen om aan te kunnen tonen wat u met het geleende geld gaat doen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een autolening, waarbij u moet aangeven wat voor soort auto u denkt te gaan kopen en hoeveel geld u hiervoor denkt nodig te hebben. Bij een persoonlijke situatie hoeft u echter geen verantwoording af te leggen en mag u het geleende bedrag in alle privacy die u wenst besteden aan zaken die voor u op dat moment noodzakelijk zijn. Dit maakt het afsluiten van een persoonlijke lening een hele prettige manier om een persoonlijke situatie aan te vliegen, zeker als het gaat om gevoelige zaken die u liever niet met anderen deelt, zelfs niet met uw bank. Bij een persoonlijke lening krijgt u het geld direct op uw bankrekening gestort, wat betekent dat u het geleende bedrag direct kunt inzetten voor het doel waarvoor u het geld leent.

Waarom wordt een persoonlijke lening een ‘lening op afbetaling’ genoemd?

Net als iedere lening, moet ook een persoonlijke lening weer afbetaald worden. Bij een persoonlijke lening begint u vrijwel direct met afbetalen in maandelijkse termijnen. U betaalt niet alleen het geleende bedrag terug, maar u betaalt ook rente aan Cofidis, zodat Cofidis verdient op de lening die u bij deze bank heeft afgesloten. Dit zorgt ervoor dat het voor Cofidis financieel aantrekkelijk blijft om geld te lenen aan particulieren. Omdat u direct begint met afbetalen, wordt een persoonlijke lening ook wel een ‘lening op afbetaling’ genoemd.

Hoeveel geld kan ik lenen bij een persoonlijke lening?

Omdat een persoonlijke lening heel persoonlijk is, is ook het bedrag dat u leent persoonlijk en afgestemd op uw situatie. Dit betekent dat niet iedere persoonlijke lening even hoog is. Waar de een behoefte heeft aan een persoonlijke lening van een laag bedrag om een klein financieel probleem mee op te lossen, wilt een ander met zijn/haar persoonlijke lening misschien een grootschalig project starten waar veel geld voor nodig is. Hoewel u geen verantwoording hoeft af te leggen aan Cofidis als u het krediet van uw persoonlijke lening wil ontvangen, moet u wel met Cofidis in gesprek om de hoogte van uw persoonlijke lening te bespreken. Cofidis kan u immers geen geld verstrekken, als er niet bekend is hoeveel geld u zou willen lenen. De hoogte van uw persoonlijke lening wordt overigens niet alleen bepaald op basis van uw wensen, maar ook op basis van de mogelijkheden die u heeft om het geleende geld terug te betalen. Er wordt gekeken naar uw inkomen en, als u een partner hebt, naar het inkomen van uw partner. Tevens wordt u gevraagd of u op dit moment schulden open heeft staan, zodat Cofidis een beeld heeft van uw mogelijkheden om de persoonlijke lening netjes en tijdig af te lossen. Wilt u niet direct in gesprek met iemand van Cofidis om de hoogte van uw persoonlijke lening te bespreken? Dan is er ook een andere, snelle en eenvoudige manier om een inschatting te maken van de hoogte van uw krediet door middel van een lening simulatie.

Wat is een lening simulatie?

Op de website van Cofidis vindt u een lening simulatie om de hoogte van uw persoonlijke lening te berekenen. U voert bij de lening simulatie diverse gegevens in, zoals het gewenste bedrag van uw persoonlijke lening en enkele financiële gegevens, zoals uw inkomen, waarna de simulator een inschatting maakt van het bedrag dat u ongeveer kunt lenen als u een persoonlijke lening afsluit. Zo geeft de berekening van de lening simulatie u een idee van de hoogte van uw persoonlijke lening voordat u in gesprek gaat met een medewerker van Cofidis.

Meer weten over een persoonlijke lening bij Cofidis?

Wilt u meer weten over een persoonlijke lening bij Cofidis en alle mogelijkheden die u heeft als u krediet bij Cofidis afsluit? Dan kunt u altijd bij Cofidis terecht met al uw vragen. U kunt de medewerkers van Cofidis bereiken in één van onze vestigingen in België, via de telefonische klantenservice waar diverse medewerkers klaar zitten om uw vragen te beantwoorden, maar u kunt ook bij de online omgeving van Cofidis terecht, waar u informatie vindt over de diensten die Cofidis verleent en de voorwaarden die hiervoor gelden. Wij zien u graag terug op onze website: www.cofidis.be!

Geld lenen bij de Belgische kredietverstrekker Cofidis

 

Op zoek naar een betrouwbare kredietverstrekker

Niemand komt er onderuit: iedereen heeft een kredietverstrekker nodig om zijn/haar geldzaken op orde te brengen. Of u nu alleen maar naar de bank gaat om hier een betaalrekening of een spaarrekening te openen of dat u ook graag gebruik wil maken van de vele andere diensten die veel banken aanbieden… een bank heeft iedereen nodig. In België is de keuze uit verschillende banken groot. Zoals u wellicht wel weet, zijn er diverse banken die u kunnen helpen bij diverse financiële situaties. Eén van die banken is Cofidis, een bank die veel werkt met particulieren en zich specialiseert in het verkopen van kredietoplossingen en verzekeringen aan mensen die dit nodig hebben. Cofidis is een bank die de focus legt op service. Zo staat persoonlijk contact bij deze bank hoog in het vaandel, heeft deze bank ruim 300 medewerkers die iedere dag klaar staan om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en levert Cofidis financiële diensten die aangepast worden op de wensen en behoeften van de klant. Een persoonlijke bank dus, waar veel mogelijk is op een flexibele manier!

De diensten die Cofidis levert

Cofidis verleent diverse diensten aan haar klanten. Eén van deze diensten is uiteraard het beheren van rekeningen van klanten. Hierbij gaat het zowel om betaalrekeningen als om spaarrekeningen, waardoor klanten hun geld ergens kwijt kunnen. Daarnaast is Cofidis, zoals hierboven ook al genoemd werd, gespecialiseerd in het verkopen van kredietoplossingen en verzekeringen. De verzekeringen die u bij Cofidis kunt afsluiten zijn zeer uiteenlopend. Van een verzekering voor jobverlies en volledige, tijdelijke arbeidsongeschiktheid tot een overlijdensverzekering en zelfs een verzekering van uw krediet… het is allemaal mogelijk bij Cofidis. Zo probeert Cofidis bij te dragen aan het gevoel dat uw geld veilig is bij deze bank. Naast het verkopen van verzekeringen, houdt Cofidis zich ook veel bezig met het verkopen van kredietoplossingen zoals leningen. Het afsluiten van een lening is bij Cofidis eenvoudig en betrouwbaar. Als u meer wilt weten over de kredietmogelijkheden bij Cofidis, kunt u nu verder lezen. Hieronder staat alle informatie die u nodig hebt om een beeld te krijgen van de leningen die u bij Cofidis kunt afsluiten.

Geld lenen bij Cofidis

Iedereen heeft weleens een moment in zijn/haar leven dat het financieel moeilijk is om rond te komen. Vaak is dit het geval als er uitgaven gedaan moeten worden die veel geld kosten, zoals het kopen van een huis of het aanschaffen van een nieuwe of tweedehandsauto. Omdat niet iedereen het spaargeld heeft om dit soort grote uitgaven in één keer te kunnen bekostigen, zijn er leningen in het leven geroepen om mensen hierbij te helpen. Bij Cofidis kunt u terecht voor het afsluiten van een lening om u te helpen in diverse financiële situaties waarbij u financiële ondersteuning nodig hebt. Er zijn diverse soorten leningen die u bij Cofidis kunt afsluiten en daarom is het verstandig om u eerst te verdiepen in het doeleinde waarvoor u een lening wil afsluiten. Afhankelijk van het doel waar u het geleende geld voor nodig hebt, kunt u een keuze maken voor het soort lening dat u wil afsluiten. Bij Cofidis kunt u dus verschillende soorten leningen afsluiten. Om u een goed beeld te geven van de keuze die u hebt, zetten wij hieronder een overzicht neer van alle leningen waarvoor u terecht kunt bij Cofidis. Lees dus snel verder om een beeld te krijgen van alle kredietmogelijkheden bij deze bank!

Een persoonlijke lening

Bij Cofidis kunt u onder andere terecht voor een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening is een lening die u voor diverse situaties kunt inzetten. Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten bij Cofidis, hoeft u geen verantwoording af te leggen voor het doeleinde waarvoor u het geleende geld wilt gaan gebruiken. Dit is erg prettig als u geld nodig heeft voor persoonlijke doeleinden waarover u liever niet al teveel mensen inlicht. Cofidis noemt een persoonlijke lening ook wel een lening op maat, omdat de hoogte van deze lening volledig afhangt van uw behoeften en wensen, maar ook van uw financiële situatie. Omdat Cofidis wel de garantie moet hebben dat u het geleende geld ook weer terugbetaald, moet u altijd kunnen aantonen hoe uw financiële huishouding er op dit moment uitziet. Dit houdt in dat er gevraagd kan worden om uw inkomen en het eventuele inkomen van uw partner (als u een partner hebt).

Een autolening afsluiten bij Cofidis

Hebt u een nieuwe auto nodig of wilt u een tweedehands wagen aanschaffen? Dan komt de autolening van Cofidis als geroepen! De autolening van Cofidis is eenvoudig af te sluiten en kan u helpen bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands wagen. U kunt, bij het afsluiten van een autolening, ook krediet ontvangen voor het betalen van de autoverzekering en andere bijbehorende kosten, maar dit hoeft niet. Afhankelijk van uw keuze, leent u geld voor een gedeeltelijke, of voor een volledige financiering van uw tweedehands auto of uw nieuwe auto. Het bedrag dat u leent hangt uiteraard af van de auto die u wil gaan aanschaffen en het kostenplaatje dat hierbij kunt kijken. Cofidis kan u dus van tevoren niet vertellen hoeveel geld u kunt lenen bij een autolening, omdat dit afhangt van de situatie en de auto waarop uw oog gevallen is. U kunt bij Cofidis navragen hoeveel geld u kunt lenen in uw situatie. U kunt ook een lening simulatie doen op de website van Cofidis om zo te berekenen hoeveel geld u ongeveer kunt lenen als u bij Cofidis een autolening afsluit. Zo krijgt u alvast een indruk van de mogelijkheden!

Een renovatielening of verbouwingslening afsluiten

Een renovatielening afsluiten kan handig zijn als uw woning of een ander gebouw gerenoveerd moet worden. Renovaties zijn vaak zo duur, dat mensen het volledige bedrag voor de renovatie niet in één keer kunnen betalen. Om deze reden is de renovatielening in het leven geroepen en hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij de Belgische bank Cofidis. Cofidis kijkt bij het afsluiten van uw renovatielening naar de renovatie die uitgevoerd moet worden en afhankelijk hiervan krijgt u een specifiek bedrag dat u mag lenen. Uiteraard mag u hierin zelf aangeven hoeveel geld u denkt nodig te hebben om de renovatie op de juiste manier uit te voeren. Via de lening simulatie op de website van Cofidis, kunt u berekenen hoeveel geld u ongeveer kunt lenen in het geval van een renovatielening. Let wel op: deze inschatting van het te lenen krediet is slechts een mogelijk bedrag. Het krediet dat u daadwerkelijk leent, wordt daadwerkelijk vastgesteld als u in gesprek bent met een medewerker van Cofidis. De lening simulatie berekent dus een bedrag dat u als indicatie kunt gebruiken, zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent.

Een mastercard van Cofidis

Een andere manier van geld lenen, is het krijgen van een mastercard van Cofidis. Een mastercard wordt ook wel een creditcard genoemd en dit is, in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, ook een vorm van een lening. Een mastercard is iets anders dan een normale pinpas, waarmee u geld van uw betaalrekening haalt of waarmee u kunt betalen in een winkel. Hoewel een mastercard op dezelfde manier werkt, is er één groot verschil tussen een pinpas en een mastercard: het geld dat u betaalt met een pinpas komt van uw eigen betaalrekening, terwijl het geld dat u betaalt met een mastercard geld is van de bank dat u leent. Alles wat u met uw mastercard betaalt, moet dus ook weer terugbetaald worden aan de bank waar u uw mastercard vandaan hebt. Het aanvragen van een mastercard bij Cofidis is gelukkig heel eenvoudig, zeker als u al klant bent van deze bank en u de mastercard aan uw reeds bestaande betaalrekening kunt koppelen. Hebt u vragen over het aanvragen van een mastercard bij Cofidis? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Cofidis, zowel via de online omgeving van Cofidis als via de telefonische klantenservice. Cofidis helpt u heel graag verder met al uw vragen!

Een lening simulatie om de hoogte van uw lening te berekenen

Het werd hierboven al een aantal keer genoemd, maar wij willen u er graag specifiek op wijzen dat het mogelijk is om een lening te simuleren bij Cofidis. Dit houdt in dat u online kunt invoeren wat voor soort lening u zou willen afsluiten en hoe uw financiële situatie er uit ziet. U voert bijvoorbeeld uw inkomen in en het inkomen van een eventuele partner. Daarnaast geeft u aan of u schulden hebt openstaan en geeft u een indicatie van het soort krediet dat u nodig hebt. Op basis van deze gegevens berekent de lening simulatie hoeveel geld u ongeveer kunt lenen bij Cofidis in uw situatie. Deze lening simulatie is slechts een indicatie van het te lenen bedrag en is geen garantie dat dit bedrag het daadwerkelijke krediet is dat u kunt lenen bij Cofidis, maar het geeft u wel een beter beeld van de mogelijkheden.

Ook online! 
Cofidis probeert het voor haar klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken om Cofidis als bank te hebben en daarom wordt het regelen van uw bankzaken u wel heel eenvoudig gemaakt als u voor Cofidis kiest. U kunt Cofidis niet alleen bereiken door langs te gaan bij één van de vestigingen in België of door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, maar u kunt uw geldzaken nu ook regelen in de online omgeving van Cofidis. Dit kan zowel online achter uw computer als via uw mobiele telefoon, waar u kunt genieten van de mobiele applicatie. Dit is zeer handig, want zo kunt u uw geldzaken altijd en overal regelen, zonder dat u hiervoor thuis hoeft te zijn of een computer bij de hand moet hebben. Al zit u in de trein en hebt u alleen uw mobiele telefoon tot uw beschikking, uw geldzaken zijn altijd bij u en kunnen overal geregeld worden. Ideaal!

Conclusie

Cofidis is een prettige kredietverstrekker in België die vele verschillende soorten diensten verleent, zoals het beheren van uw geld, het verkopen van verzekeringen en het bieden van kredietoplossingen in de vorm van diverse soorten leningen. Bij Cofidis wordt er altijd gezocht naar een oplossing op maat. Zo kunt u bij deze Belgische kredietverstrekker terecht voor verschillende soorten leningen die worden afgestemd op uw behoeften en op uw situatie. Zo is het mogelijk om een specifiek soort lening, zoals een autolening of een renovatielening af te sluiten, maar kunt u er bij Cofidis ook voor kiezen om krediet in de vorm van een persoonlijke lening te krijgen. U hoeft in dit geval geen verantwoording aan de bank af te leggen waarvoor u het geld gaat gebruiken, maar u geniet toch van een flexibele en prettige kredietoplossing, waardoor u financiële problemen kunt oplossen of juist dromen kunt waarmaken. Als u een beeld wil krijgen van de hoogte van uw lening, kunt u op de website van Cofidis een lening simulatie doen. Met een lening simulatie kunt u berekenen hoeveel geld u ongeveer kunt lenen voor een specifiek doeleinde. Dit wordt berekend op basis van de situatie waarvoor u geld nodig hebt, maar ook op basis van uw financiële huishouding, uw inkomen en eventuele openstaande schulden waardoor u mogelijk niet in staat bent om een nieuwe lening op tijd terug te betalen. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Cofidis? Kijk dan eens op de website, www.cofidis.be, en ontdek wat deze kredietaanbieder allemaal voor u kan betekenen!

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis