Geld lenen? Lees hier 12 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Renovatielening voor een toiletrenovatie

Een toilet wordt gemiddeld eens in de vijf of tien jaar gerenoveerd. Als u niet meer met plezier naar uw toilet gaat kunt u het toilet zelf renoveren of de renovatie uitbesteden aan een specialist. Het renoveren van een toilet vergt veel kennis en om deze reden raden wij altijd aan om toiletrenovaties uit te besteden aan specialisten. Een specialist kan het toilet mooier afwerken, werkt netter en is sneller klaar. Niemand wilt immers een week lang een toilet missen, al helemaal niet wanneer de woning maar een toilet heeft.

 

renovatielening toilet

 

De kosten voor een toiletrenovatie

Het renoveren van een toilet kost gemiddeld tussen de €1.850 euro en €2.650 euro. De kosten voor een toiletrenovatie bestaat uit arbeidskosten en materiaalkosten. Hoeveel geld u uitgeeft aan de toiletrenovatie hangt uiteraard af van uw persoonlijke behoeften. Wilt u een simpele toiletruimte of wilt een luxe hangend toilet, natuursteen tegels op de muur en vloer, vloerverwarming, radiatoren en designer waterfonteinen? De kosten van een luxe toilet kunnen al snel oplopen tot €4.000 euro.

U kunt de kosten reduceren door te kiezen voor keramische tegels op de vloer en de muren te verven met goedkope verf. De fonteinkeuze heeft eveneens grote invloed op de totale uitgaven. Veel Belgische gezinnen kiezen er om deze reden voor om de waterfontein weg te laten. U kunt tevens veel arbeidskosten besparen door zelf tegels te verwijderen en het toilet en/ of waterfontein te demonteren. Door zelf het toilet te slopen kunt u tot wel €300 euro besparen op arbeidskosten.

Wist u dat:

-        De lichtschakelaar meer bacteriën bevat dan de toiletbril?

-        U ieder jaar ongeveer 550 liter urine door het toilet spoelt?

-        Dat op 19 november Wereldtoiletdag is?

Renovatielening voor een toilet

De kosten voor het renoveren van een toilet lopen al snel op tot €2.500 euro. Er zijn maar weinig mensen die een dergelijk bedrag beschikbaar hebben om hun toilet te renoveren. Om deze reden kiezen veel Belgen voor een renovatielening om hun renovatiekosten te betalen. Er zijn meerdere Belgische kredietverstrekkers die renovatieleningen aanbieden in België. Iedere kredietverstrekker hanteert zijn eigen voorwaarden voor een renovatielening. Looptijd, maandelijkse aflossing en rentetarief verschillen per kredietverstrekker en zijn afhankelijk van het bedrag dat u wilt lenen. Aangezien er meerdere kredietverstrekkers zijn verliezen veel Belgen het overzicht tussen de verschillende kredietverstrekkers en hun leningen. Door verschillende kredietverstrekkers te vergelijken op vergelijkingswebsites zoals Geld Lenen Zonder Bank kunt u de verbouwingslening vinden die aansluit bij uw behoeften en wensen.

Hoe werkt een verbouwingslening voor uw toiletrenovatie?

De kosten voor de renovatie van uw toilet zijn €2.500 euro. U vergelijkt verschillende renovatieleningen op Geld Lenen Zonder Bank en besluit een renovatielening van Cetelem af te sluiten met een looptijd van 12 maanden. Over het geleende bedrag betaalt u 4.45% rente. U betaalt maandelijks €213,28 euro aan aflossing en rente. Na 12 maanden heeft u uw volledige schuld afgelost en bent u schuldenvrij. Het totale bedrag dat u voor de toiletrenovatie heeft betaald is €2.559,36 euro.

Add Comment