Cofidis Renovatielening

Cofidis Renovatielening

Interest Rate: from %

Rating: 0 (0 ervaringen)

Gratis vrijblijvende Offerte Aanvragen
Scrore

0

  • Behulpzaam
  • Klantgerichtheid
  • Informatief
  • Rentepercentage
  • Voorwaarden

Een renovatielening afsluiten bij Cofidis

Ik wil mijn huis laten renoveren

Iedereen heeft weleens gehoord van een hypothecaire lening of een hypotheek. Dit is een lening die u bij de bank afsluit om een huis te kunnen bekostigen. Het afsluiten van een hypotheek is een bekend begrip en dit is één van de weinige leningen die algemeen geaccepteerd is, omdat vrijwel iedereen deze lening nodig heeft om een huis te kunnen kopen. Dit komt door de enorm hoge kosten die er komen kijken bij het kopen van een huis; kosten die vrijwel niemand in één keer kan betalen. Hetzelfde geldt voor een renovatielening. Ook hierbij komen kosten kijken die zo hoog zijn, dat het algemeen bekend is dat u hier beter een lening voor kunt afsluiten. Bij Cofidis bent u dan aan het juiste adres. Cofidis verstrekt krediet voor allerlei renovaties, van groot tot klein, en kijkt graag met u mee naar uw specifieke situatie, om zo een krediet tot stand te brengen dat goed aansluit op uw wensen en voorkeuren. Wilt u meer weten over het afsluiten van een renovatielening of verbouwingslening bij Cofidis en alle voorwaarden die hiervoor gelden? Bent u benieuwd naar de hoogte van een renovatielening bij Cofidis en wilt u weten op welke eenvoudige en snelle manier u een indruk kunt krijgen van de hoogte van een renovatielening? Dan bent u hier aan het juiste adres. Lees snel verder voor alle informatie die u nodig hebt om een renovatielening af te kunnen sluiten.

 

Wat is een renovatielening eigenlijk?

Een renovatielening wordt ook wel een verbouwingslening genoemd. Dit is een lening waarbij het geleende krediet uitsluitend bedoeld is om een renovatie mee te bekostigen. U mag dit geld dus alleen maar gebruiken voor een renovatie. Zoals hierboven al genoemd werd, zijn renovaties grote kostenposten en zijn er niet veel mensen die de kosten van een renovatie zelf in één keer kunnen neerleggen. De hoge kosten zijn vaak slecht te combineren met de noodzaak om een renovatie uit te voeren, want om een woning of een ander soort gebouw in goede staat te laten verkeren en om de veiligheid van de bewoners te kunnen garanderen, zijn renovaties soms hard nodig. Om deze reden verstrekt Cofidis renovatieleningen. Cofidis is een bank die altijd kredietoplossingen op maat verstrekt. Dit betekent dat er altijd wordt gekeken naar uw situatie en dat de medewerkers van Cofidis graag luisteren naar uw wensen bij het afsluiten van een lening. Er is dus veel mogelijk!

Hoe hoog is een renovatielening als ik deze afsluit bij Cofidis?

De hoogte van een renovatielening hangt volledig af van het soort renovatie dat uitgevoerd moet worden. Renovaties worden vaak gedaan in het geval van oude, monumentale gebouwen. Vaak gaat het hierbij om grote gebouwen, waardoor de omvang van de renovatie van grote invloed is op het kostenplaatje. Het kan ook zijn dat het gaat om een renovatie aan een kleine woning, waarbij de kosten van de renovatie redelijk laag blijven. Hoe uw situatie ook is, Cofidis kijkt met u mee en bepaald de hoogte van de renovatielening op basis van de renovatie die uitgevoerd moet worden. Wij kunnen u dus niet direct vertellen hoeveel geld u kunt krijgen in het geval van een renovatielening of een verbouwingslening, omdat dit altijd vraagt om persoonlijke afstemming. De medewerkers van Cofidis denken en kijken graag met u mee, om uw renovatielening zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw situatie en uw voorkeuren. Het is dus altijd de moeite waard om met ons in gesprek te komen en zo tot een sluitende kredietoplossing te komen!

Kan ik een renovatielening combineren met een hypothecaire lening?

Het is algemeen bekend dat de kosten voor een verbouwing of een renovatie gecombineerd kunnen worden met een hypothecaire lening. Dit betekent dat uw maandelijkse hypotheeklasten omhooggaan, doordat deze worden uitgebreid met het terugbetalen van uw renovatielening. Als u al een hypothecaire lening hebt lopen bij Cofidis, kunt u deze combineren met een renovatielening. Als uw hypotheek is afgesloten bij een andere bank, zullen wij, in overleg met u, moeten kijken naar een gepaste oplossingen. Wij vertrouwen er echter op dat wij u in iedere situatie goed van dienst kunnen zijn!

Online een lening simuleren

Als u niet direct in gesprek wil met Cofidis, maar wel wil weten wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van renovatieleningen, kunt u eenvoudig online een lening simuleren. Het simuleren van een lening houdt in dat u online laat berekenen hoeveel krediet u ongeveer kunt krijgen als u bij Cofidis een renovatielening afsluit. Deze inschatting wordt gemaakt op basis van gegevens die u invoert, zoals uw financiële situatie met betrekking tot uw inkomen en een eventueel inkomen van een partner en uw lopende leningen, zoals een hypotheek. De lening simulatie geeft u vervolgens een inschatting van de hoogte van de renovatielening die u bij Cofidis kunt afsluiten. Echter, in een persoonlijk gesprek met een medewerker van Cofidis kan pas écht worden besloten hoe hoog uw renovatielening of verbouwingslening zal worden, omdat er in een gesprek ook gekeken kan worden naar uw persoonlijke wensen en eisen; iets wat u niet kunt doorgeven als u de lening simulator zijn werk laat doen.

Wilt u meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van een renovatielening of een verbouwingslening bij Cofidis? Dan kunt u ook terecht op de website van Cofidis. Hier vindt u alle informatie nogmaals voor u op een rijtje, inclusief het minimale en maximale krediet waarvoor u bij ons terecht kunt. Neem snel een kijkje op www.cofidis.be en laat u verrassen. Zo ontdekt u wat uw mogelijkheden zijn en kunt u eenvoudig een renovatielening op maat laten afsluiten, zodat u uw woning prachtig kunt laten renoveren, zoals u dat wenst.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis