U heeft dringend geld nodig, maar uw inkomen is niet toereikend genoeg voor het afsluiten van een lening. Wij zien het regelmatig gebeuren in situaties waarbij bijvoorbeeld een huisvrouw die parttime werkt snel cash nodig heeft om bijvoorbeeld kerstinkopen te doen. Met haar parttime baan kan ze bijna niks lenen of soms geeneens een krediet afsluiten. Omdat u er in feite niet alleen voor staat kunt u overwegen samen een lening aan te gaan. Uiteraard met uw partner. Bent u alleenstaande ouder en staan de kerstdagen voor de deur? Wilt u toch wat budget voor presentjes voor de kinderen? Dan kunt u ook met iemand anders dan uw partner een minilening afsluiten.

Geld lenen met uw partner

De kerstdagen staan weer voor de deur. December is een dure maand en er hoeft maar iets tegen te zitten en de meeste mensen hebben een kale kerst. Dat hoeft niet, want u kunt eenvoudig 1000 euro lenen middels een minikrediet. Regel dit wel met uw partner. U bent immers samen verantwoordelijk voor uw financiën en zeker daarom is het fair deze beslissing samen te nemen.

Geld lenen met iemand anders dan uw partner

Stel u beschikt niet over genoeg inkomen om een lening te krijgen. Dan kunt u dit, alleen indien u de aflossingsverplichting goed kunt nakomen, samen met iemand een krediet afsluiten. Schakel een vriend of familielid en in laat deze voor u garant staan. Let wel op, u moet uw leningen altijd aflossen. Ook al heeft u maar 1000 euro geleend, het moet terugbetaald worden en degene die voor u tekent zal moeten aflossen als u in gebreken blijft. Uiteraard zijn er wel strenge eisen verbonden aan dergelijke constructies. Het is daarom belangrijk altijd openkaart te spelen naar de kredietverstrekker en geen zaken achter te houden.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis