Als u snel geld nodig heeft omdat u een factuur moet betalen of omdat u uw auto moet laten repareren, kunt u vaak niet wachten tot de procedure van het afsluiten van een standaard lening met succes is afgerond. Heeft u binnen nu en enkele dagen geld nodig en kunt u niet langer wachten? Dan kan de kleine lening de oplossing bieden. Meer over deze lening, leest u in dit artikel.

Wat is de kleine lening?

Een kleine lening is een lening waarbij u een klein bedrag leent en dit bedrag snel op uw rekening krijgt. Wilt u snel geld lenen om facturen te betalen of andere kosten te dragen, dan kan het aanvragen van een minikrediet de uitkomst bieden. Sluit u de lening af, dan heeft u het geld namelijk vaak al binnen enkele minuten of uren op uw rekening. Snel geld lenen is met de kleine lening mogelijk, relatief klein bedrag meteen snel op uw bank.

De voordelen van snel geld lenen met minilening

Het belangrijkste voordeel van de kleine lening is het feit dat het geld van deze lening snel op uw rekening staat. Zo hoeft u geen dagen of zelfs maanden te wachten om het geld te ontvangen, maar krijgt u het geleende geld binnen enkele minuten of uren op uw rekening gestort. Daarnaast is men minder streng bij het uitgeven van de lening, waardoor het afsluiten van de lening voor meer mensen toegankelijk is dan het afsluiten van een standaard lening waar mensen vaak streng en nauwkeurig worden getoetst. Heeft u al een lening op uw naam staan, dan kan u vaak nog gewoon een lening afsluiten als u voor het minikrediet kiest. Uw hypotheek wordt overigens niet naar gekeken wanneer men vraagt of u elders kredieten heeft openstaan. Dit kunt u aanduiden als vaste lasten.

De nadelen van de lening

Hoewel het afsluiten van de lening diverse voordelen met zich meebrengt, kunt u ook te maken krijgen met de nadelen van de lening. Zo kunt u vaak maar een klein bedrag lenen als u de lening afsluit, waardoor de lening niet voor iedereen de oplossing biedt. Daarnaast moet het bedrag van de lening snel weer terugbetaald worden door de korte looptijd van de lening, wat betekent dat u bijna direct na het ontvangen van het geld weer moet beginnen met aflossen. Tot slot zijn de kosten van de lening vrij hoog omdat er veel rente wordt gevraagd. Vindt u echter dat de voordelen opwegen tegen de nadelen en heeft u echt snel geld nodig, dan kunt u de lening zonder enige problemen afsluiten.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis