Geld lenen? Lees hier 12 ervaringen over 6 kredietverstrekkers.

Snel geld lenen

Verstrekker Rente Min. lening Max. lening Score Gratis offerte
 
Cetelem4.95%€ 2.500€ 75.0006.7Offerte aanvragen

 
BeoBank4.99%€ 1.250€ 7.5007.2Offerte aanvragen

 
Auxifina7.49%€ 1.501€ 75.0005.8Offerte aanvragen

 
Credit Vite9.99%€ 500€ 90.0006.8Offerte aanvragen

 
Krediet Partner9.99%€ 500€ 90.0005.7Offerte aanvragen

Score

Maximale rente

Min. lening

Max. lening

Kredietverstrekkers

Als uw auto plotseling niet meer rijdt, uw koelkast niet meer werkt of u plotseling een schuld moet afbetalen en u geen geld heeft om deze kosten te dragen, kan het prettig zijn om een snelle lening af te sluiten. Een snelle lening wordt ook wel snel krediet genoemd. Dit betreft een lening die u eenvoudig online kunt afsluiten, om vervolgens het geleende bedrag binnen enkele minuten op uw rekening te ontvangen. Heeft u dringend geld nodig? Dan is deze manier van kredietverstrekker, beter bekend als geld lenen zonder bank wellicht dé manier om snel geld op uw rekening te ontvangen. In België zijn er verschillende betrouwbare aanbieders van deze leningen. De te lenen bedragen variëren van enkele honderden euro’s tot wel vele duizenden euro’s. Het gaat dus om een kleine lening (minikrediet) en grotere leningen. Zeker als u snel geld nodig heeft, is het afsluiten van een snel krediet een aanrader. Meer weten over snel geld lenen middels geld lenen zonder bank? Op deze pagina vertellen wij meer over deze manier van kredietverstrekking en leggen we uit hoe u dergelijke kredieten aan kunt vragen.

De kenmerken van snel geld lenen

Snel kapitaal lenen met een kleine lening of minikrediet werkt op een andere manier als het afsluiten van een standaard lening, zoals een persoonlijke lening of een verbouwingslening. Een van de meest duidelijke verschillen is dat we hier spreken over geld lenen zonder bank. Het gaat namelijk niet zozeer om het afsluiten van een goedkope lening bij een “reguliere bank” maar om het aanvragen en afsluiten van een goedkope lening bij een externe kredietverstrekker. Overigens staan de bedrijven en kredietgevers die onder de noemer “snel geld lenen zonder bank” vallen wel onder toezicht van de Nationale Bank van België. Indien u op zoek bent naar een goedkope lening dan kunt u dus zonder zorgen een lening afsluiten. Het gaat namelijk om betrouwbare bedrijven als de BeoBank, Cofidis, Cetelem en Hello Bank. De laatste twee zijn overigens 100% eigendom van BNP Paribas Fortis. Heeft u nog nooit een snel krediet afgesloten en bent u benieuwd waar u aan toe bent? Lees dan onderstaande kenmerken van snel geld lenen zonder bank goed door en u weet precies wat u te wachten staat als u een vlotte lening afsluit.

Geld binnen korte termijn op uw rekening

Als u de lening heeft afgesloten, krijgt u het geleende bedrag vaak al binnen enkele minuten op uw rekening. In het langste geval doet een kredietverstrekker er een dag over om het geld naar u over te maken, maar dit komt bijna nooit voor.

U leent een klein bedrag

Het bedrag van een vlugge lening is beperkt. Bij sommige aanbieders kunt u een minilening afsluiten van 1000 euro, maar bij de meeste aanbieders is het bedrag van de lening beperkt tot duizenden euro’s. Snel 10.000 euro lenen kan dus nog maar goedkoop 100.000 euro lenen wordt een ander verhaal.

Korte looptijd

De looptijd van de snelle lening is erg kort. Dit betekent dat u de lening snel terug moet betalen, bijvoorbeeld binnen twee weken of een maand.

Hogere rentevoet

De kosten die u moet betalen voor de rente van de lening, zijn vaak hoger dan de kosten die u moet betalen voor de rente van standaard leningen. Dit komt omdat u het geld snel op uw rekening heeft, waardoor de rentepercentages van rappe leningen over het algemeen hoger zijn dan de rentepercentages van standaard leningen.

Lenen zonder bank

Tot slot kunt u een vlugge lening vaak niet afsluiten bij een bank, maar doet u dit bij andere kredietverstrekkers. Wilt u direct geld lenen zonder bank, dan is het afsluiten van een snelle lening dus zeker een aanrader.

Handleiding vlot krediet afsluiten

Hoe het afsluiten van een vlot krediet precies werkt, is verschillend per aanbieder. Over het algemeen geldt dat de lening eenvoudig online aangevraagd kan worden, waarbij u slechts tien minuten bezig bent met het invullen van persoonlijke gegevens en het afhandelen van de aanvraag. Heeft u de lening online aangevraagd, dan wordt de lening zo snel mogelijk door de kredietverstrekker gekeurd. Wordt de lening goedgekeurd, dan ontvangt u het geleende bedrag vaak binnen enkele minuten op uw rekening. Wordt de lening afgekeurd, bijvoorbeeld omdat u al schulden heeft bij een andere kredietverstrekker, dan kunt u het bij een andere kredietverstrekker proberen. Door het grote aantal kredietverstrekkers op de markt, is het niet lastig om een kredietverstrekker te vinden die u kan helpen met een vlot krediet. Snel geld lenen zonder bank wordt vaak geassocieerd met snel geld lenen zonder vragen. Dit is niet geheel onterecht. Kredietgevers zoals hierboven beschreven vragen namelijk vaak niet waar u het geld voor gaat gebruiken. Overigens gebeurt dat met een persoonlijke lening ook niet. Uiteraard worden er wel degelijk vragen gesteld om uw kredietwaardigheid te toetsen. Een kredietgever wil natuurlijk wel de zekerheid hebben dat u in staat bent het geld terug te betalen. Indien u een maandelijks loon ontvangt dan is de kans groot dat het aanvragen van een lening geen probleem is. Heeft u echter schulden, een zwarte lijst notering of bent u werkloos? Dan is vlot geld lenen vrijwel onmogelijk. We zeggen hier expliciet “vrijwel onmogelijk”. Als u direct geld nodig heeft en een kleine lening wilt afsluiten dan zijn er wellicht mogelijkheden. U kunt dan een zogenaamd minikrediet (minilening) afsluiten bij Ferratum. Meer over het minikrediet leest u hier.

De voordelen van direct krediet lenen

Als u een kleine lening afsluit voor snel geld lenen, profiteert u van twee belangrijke voordelen. Het belangrijkste voordeel van direct krediet lenen, is natuurlijk het feit dat u het geld van de lening snel op uw rekening heeft staan. Heeft u een factuur op de mat liggen die u echt binnen enkele dagen moet betalen of is uw auto kapot en heeft u direct geld nodig voor de reparatie van uw voertuig? Dan is de snelle lening of kleine lening bij uitstek geschikt om uw facturen te betalen of uw auto te laten repareren, want u heeft het geld van de lening al snel op uw rekening staan. Daarnaast wordt er bij het aanvragen van een vlugge lening vaak niet uitgebreid getoetst of u al een lening heeft bij een andere kredietverstrekker. Wilt u een standaard lening afsluiten, dan wordt er vaak strenger, nauwkeuriger en langer gekeken naar uw verleden bij andere kredietverstrekkers. Sluit u een kleine lening af, dan is men minder geïnteresseerd in uw verleden en krijgt u sneller toestemming voor de lening. Daarom wordt de snelle lening ook vaak gebruikt door mensen die al andere leningen hebben bij andere kredietverstrekkers en snel geld nodig hebben om deze leningen terug te betalen.

Belangrijke tips voordat u snel een lening afsluit

Bent u van plan om geld lenen snel te regelen met bijvoorbeeld de snelle lening? Lees dan onderstaande drie tips voor vlug geld lenen goed door.

Tip 1: Houdt rekening met de korte looptijd van de rappe lening.

Waar u bij andere leningen maanden of zelfs jaren de tijd heeft om de lening terug te betalen, is dit bij de snelle lening niet het geval. In sommige gevallen moet u de lening zelfs al binnen twee weken terugbetalen, wat het erg belangrijk maakt dat u goed controleert wat de looptijd van de lening precies is. Moet u al binnen twee weken terugbetalen en gaat dit niet lukken, dan kunt u beter een andere lening afsluiten met minder strenge voorwaarden.

Tip 2: Zoek de goedkoopste lening die er wordt aangeboden.

U herkent de goedkoopste lening eenvoudig aan de rente van de lening, want leningen met een lagere rente zijn goedkoper dan leningen met een hogere rente. Sluit daarom nooit zomaar een lening af, maar kies eerst voor leningen vergelijken om een goedkope lening te vinden. U kunt de rentepercentages van diverse aanbieders eenvoudig vergelijken door deze te noteren, dus leningen vergelijken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten.

Tip 3: Leen nooit meer geld dan u nodig heeft. 

Geld lenen kan snel gaan. De kosten van een snelle lening zijn vrij hoog, dus het is verstandiger om alleen geld te lenen dat u echt nodig heeft. Heeft u dringend geld nodig om uw auto te laten repareren in de garage? Leen dan niet meer dan het bedrag dat u nodig heeft, want dit moet u ook weer allemaal terugbetalen inclusief rente.

Hoeveel cash kan ik lenen zonder bankier?

Vraagt u zich af hoeveel u snel kunt lenen zonder bank? Bij bedrijven als BeoBank, Cetelem en Cofidis kunt u terecht voor zowel kleine als grote leningen. Veel kredietgevers hanteren naast maximum te lenen bedragen ook minimum te lenen bedragen. De hoogtes van deze leningen verschillen per kredietverstrekker. Daarom is het altijd aan te raden om leningen te vergelijken. Door een lening te vergelijken of simuleren wordt ook meer duidelijk over de voorwaarden, het maximaal te lenen bedrag en niet geheel onbelangrijk: de rentevoet van de lening. Op dit moment schommelt de lening bij de bedrijven op Geldlenenzonderbank.net tussen de 2 en 5 procent. Wij raden u altijd aan om een lening te berekenen en vervolgens een offerte aan te vragen bij meerdere partijen. Door vrijblijvend offertes op te vragen kunt u de leningen vergelijken en zo de goedkoopste lening afsluiten. Heeft u dringend geld nodig en heeft u geen tijd om leningen te vergelijken? Dan kan het handig zijn om een minilening af te sluiten of te kiezen voor de aanbieder met de laagste rentevoet. Ten slotte willen we u meegeven dat direct geld lenen niet altijd zorgt voor een definitief krediet. Zoals u heeft kunnen lezen wordt er ook bij Belgische kredietverstrekkers verwacht dat u een inkomen heeft. Dit inkomen moet voldoende zijn om het krediet terug te betalen. Bent u benieuwd hoe u snel geld kunt lenen bij een Belgische kredietverstrekker en hoeveel u kunt lenen? Vraag dan offertes aan bij de verschillende Belgische kredietverstrekkers. Een krediet aanvragen is handig, maar je moet er vooral ook voor zorgen dat de voorwaarden gunstig zijn.

 

Add Comment