Heeft u uw vakantiegeld nog niet binnen, maar wilt u wel graag op reis naar uw droombestemming? Dit kost natuurlijk veel geld, maar wees gerust! U kunt hier lezen hoe u snel en makkelijk snel geld kan lenen voor uw droomvakantie door middel van een lening op afbetaling.

 

Droomvakantie

Droomt u van een prachtige vakantie in een tropisch paradijs? Of wenst u dit jaar met heel hele gezin te genieten van een welverdiende skivakantie? Met een lening op afbetaling kunt u veilig geld lenen voor uw vakantie. De lening op afbetaling is een lening waar u vrij over het geld mag beschikken. U kunt het geld gebruiken voor uw welverdiende vakantie. Met een lening op afbetaling kunt u uw uitgaven makkelijk in de tijd spreiden. Leen geld om roodstand te voorkomen.

Lening

Als u een lening afsluit is het altijd handig om te kijken welke lening het beste bij u past. Let hierbij goed op het bedrag dat u leent en de maandelijkse kosten die u terug moet betalen, zodat u niet in financiële problemen komt. Tevens is het vergelijken van verschillende kredietaanbieders en leningen handig om uiteindelijk de beste lening te vinden die bij u past. Zo kunt u erachter komen wat de beste kredietverstrekker is van België.

 

Lening op afbetaling

Om uw budget niet te belasten wanneer u uitgerust terug bent van vakantie, betaalt u bij een lening op afbetaling een vast maandelijks bedrag terug.  Zo kunt u onbezorgd op vakantie gaan en volop genieten met uw familie en vrienden. Het voordeel van een lening op afbetaling is dat u en vast maandelijks bedrag terugbetaald. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u kan verwachten. Tevens kunt u zelf de looptijd van uw lening bepalen. De voordelen van een lening op afbetaling zijn:

  • Het geld direct na goedkeuring op uw zichtrekening gestort wordt zonder van bank te veranderen
  • De maandelijkse aflossingen liggen tijdens de hele looptijd van uw krediet vast
  • U kiest zelf het bedrag dat u wilt lenen, de looptijd van het krediet en de maandelijkse aflossing
  • Beheer uw uitgaven in alle vrijheid
  • Een verzekering die garant staat voor een rustige en onbezorgde toekomst

 

Lening afgesloten?

U krijgt het geleende bedrag in één keer op uw rekening waarna u deze aan de hand van de afgesproken termijn, tegen een vast rentetarief, maandelijks aflost. Aan het einde van de aflossingstermijn heeft u de lening in zijn geheel afgelost en bent u schuldenvrij. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u kan verwachten. U kunt dus onbezorgd genieten van uw vakantie zonder onverwachte kosten te krijgen. Bekijk hier welke lening het beste bij u past.

Ervaringen van onze bezoekers

Fijn dat ik direct kon zien wat de maandelijkse en uiteindelijke kosten werden

Tom

Tom

Vlug een lening kunnen simuleren voor de vakantie

Amélie

Amélie

Een compleet en onafhankelijk overzicht van persoonlijke leningen

Mathis

Mathis